Libnet.ro
UNICEF

13:00

Topul celor mai populari politicieni in online: Donald Trump nu are cei mai multi urmaritori

Playtech Playtech,
Topul celor mai populari politicieni in online: Donald Trump nu are cei mai multi urmaritori

Daca ai o afinitate pentru activitatea politicienilor in mediul online, te vei bucura probabil sa afli ca Donald Trump este departe de a fi cel mai urmarit om politic, cel putin pe Twitter. La. continuă pe Playtech

Topul celor mai eficiente masti de protectie fata de infectia cu coronavirus in functie de mediile de purtare

Potrivit datelor extrase din cele mai recente studii privind eficienta mastilor de protectie fata de particulele virale, cele mai bune dintre ele sunt capabile sa blocheze atat stropii mari de saliva, cat si aerosolii. Business Insider a realizat un top al celor mai eficiente masti de protectie in functie de mediile de purtare.

Forbes 2020. Cei mai bogati americani: Jeff Bezos, pe primul loc pentru al treilea an consecutiv. Donald Trump, puternic afectat de pandemie

Seful Amazon, Jeff Bezos, s-a situat pentru al treilea an consecutiv pe primul loc in topul Forbes al celor mai bogati americani. Presedintele Donald Trump scade in clasament, deoarece imperiul sau imobiliar - cladiri de birouri, hoteluri, resorturi - este puternic afectat de pandemia de COVID-19.

EXPERTII IN SERVICII DE INVESTIGATII PRIVATE: Asigurarile, energia si comertul, in topul celor mai expuse sectoare la riscul de frauda

Companiile din Romania ar putea fi nevoite sa-si dezvolte in mod accelerat strategiile si capacitatea de aparare impotriva fraudelor, pe fondul schimbarilor generate de criza economica si sanitara provocata de virusul SARS-COV2, sustin expertii romani in investigatii private pentru mediul corporate.

Cei mai urmariti politicieni pe Twitter. Obama conduce topul, urmat de Trump

Barack Obama este lider pe Twitter, are 122,2 milioane de followers, posteaza aproape zilnic si o urmareste si pe Melania Trump. Locul doi il detine Donald Trump cu 85,7 milioane de abonati, fiind cunoscut faptul ca actualul lider de la Casa Alba a folosit reteaua sociala pentru a-si transmite mesajele direct, in conditiile in care a sustinut adesea ca cea mai mare parte a presei este partizana, denumind-o inamicul publicului sau Fake News Media. in plus, Trump a intrat in conflict deschis cu Twitter, amenintand cu reglementarea activitatii pe aceasta platforma.

Directorul Zoom Communications, nou intrat in lista Forbes a celor mai bogati oameni din lume

Seful Amazon, Jeff Bezos, s-a situat pentru al treilea an consecutiv pe primul loc in topul Forbes 2020 al celor mai bogati americani, in timp ce presedintele Donald Trump ocupa o pozitie mai scazuta, deoarece pandemia de coronavirus Covid-19) a afectat activitatea cladirilor sale de birouri, hoteluri si resorturi, a informat, marti, revista americana, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Averea lui Donald Trump, in declin. Ce loc ocupa in topul miliardarilor Forbes. Jeff Bezos, lider autoritar

Jeff Bezos a dat o noua lovitura. Omul de afaceri este cel mai bogat om de afaceri pentru cel de-al treilea an consecutiv in topul Forbes. in primii 400 de miliardari americani este si presedintele Donald Trump, a .

SUA. Weekend plin de manifestatii de sustinere a lui Donald Trump, dar si de proteste anti-rasiale VIDEO

O vara plina de proteste in Statele Unite a culminat in acest weekend cu o serie de mitinguri pentru sustinerea presedintelui Donald Trump, dar si mai multe proteste impotriva inegalitatii rasiale si a violentei politiei.

Donald Trump: Biden este o persoana proasta, stiti asta!

Donald Trump l-a jignit pe Joe Biden, contra-candidatul pentru functia de presedinte al Statelor Uni.

Donald Trump ii acuza pe Joe Biden si Kamala Harris ca pun vieti in pericol cu retorica nesabuita anti-vaccin. Ce a declarat tandemul democrat

Donald Trump, presedintele SUA, sustine ca Joe Biden si Kamala Harris, tandemul cu care democratii vor sa mearga la Casa Alba, ar trebui sa prezinte scuze imediat pentru retorica nesabuita anti-vaccin.

Cine ar castiga acum cursa pentru Casa Alba. Donald Trump nu sta deloc bine in sondaje

Daca alegerile pentru Casa Alba ar fi organizate acum, Donald Trump ar pierde ce-l de-al doilea mandat. Sondajele CBS News YouGov arata ca Joe Biden este fruntasul cursei prezidentiale din 2020.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )