Libnet.ro
UNICEF

09:15

Doom pentru PC va fi cea mai versatila varianta

Playtech Playtech,
Doom pentru PC va fi cea mai versatila varianta

Chiar daca va fi lansat simultan atat pe PC, cat si pe Xbox One sau PlayStation 4, Doom pe computer va oferi un nivel sporit de flexibilitate jucatorilor din mai multe puncte de vedere. Avantajul unei console in fata unui PC, este ca jocurile pentru PlayStation sau Xbox se vor comporta in permanenta impecabil. Astfel, []. continuă pe Playtech

Care sunt locurile cu cea cea mai clara apa din lume: Lacul Albastru si insula Hvar se afla pe lista

De cate ori nu vi s-a intamplat sa vizitati o plaja sau un lac si sa fiti dezamagiti de apa neclara? Iata unde puteti merge pentru cea mai clara apa din lume, conform Adevarul.

Care sunt locurile cu cea cea mai clara apa din lume: Lacul Albastru si insula Hvar se afla pe lista

De cate ori nu vi s-a intamplat sa vizitati o plaja sau un lac si sa fiti dezamagiti de apa neclara? Iata unde puteti merge pentru cea mai clara apa din lume.

Ciolos: in Moldova se afla cea mai mare concentrare de comunitati sarace si de tineri fara loc de munca

Premierul Dacian Ciolos a afirmat ca in Moldova se afla cea mai mare concentrare de comunitati sarace si de tineri fara loc de munca, iar raportul dintre salariati, pe de-o parte, si populatia care nu munceste si pensionari, pe de alta parte, este defavoarabil celor care muncesc.

Caloriile din fructe: Curmalele contin cea mai mare cantitate de zahar

Fructele ce contin cea mai mare cantitate de zahar nu sunt ciresele, merele sau strugurii, ci curmalele. Ele contin in medie 27 de grame de fructoza si glucoza in amestec la 100 de grame de fruct proaspat, informeaza directmatin. fr, citat de Agerpres.

Dezinfectante de calitate foarte slaba folosite in spitalele romanesti. Directiile de Sanatate Publica au inchis ochii. Gazeta Sporturilor publica cea mai importanta ancheta a anului despre sanatatea publica din Romania

Este cea mai importanta ancheta din domeniul Sanatatii publicata in ultimii ani in Romania. Echipa lui Catalin Tolontan si a Mirelei Neag de la GSP publica documente care demonstreaza ca o parte din dezinfectantele folosite in spitalele publice romanesti sunt de foarte slaba calitate, iar Directiile de Sanatate Publica aflate in subordinea Ministerului Sanatatii) au inchis ochii ani de zile. Din incompetenta sau coruptie? Nu stim inca. Puteti citi ancheta aici, pe blogul lui Catalin Tolontan.

Reteta zilei: Cea mai simpla prajitura. Contine doar trei ingrediente si este gata in 15 minute

Cea mai simpla prajitura- un cheesecake aerat, simplu si rapid. Ingrediente: - 120 de grame de crema de branza, la temperatura camerei - 120 de fulgi de ciocolata alba sau bucati de ciocolata.

Actiunile saudite au avut cea mai buna performanta din Golf

Actiunile Arabiei Saudite au avut cea mai buna performanta dintre statele din Orientul Mijlociu, in conditiile in care se asteapta anuntarea noului pachet de masuri care ar urma sa faca tranzitia spre o economie care sa numai fie dependenta de petrol, anunta Bloomberg.

Romanii au talent, cea mai mica audienta din etapa preselectiilor

Romanii au talent 2016. Show-ul de talente de la Pro TV a inregistrat cea mai mica audienta din etapa preselectiilor, dar s-a situat pe primele locuri pe toate targeturile de public.

OMV Petrom trebuie sa achite cea mai mare amenda aplicata de Consiliul Concurentei

OMV Petrom trebuie sa achite cea mai mare amenda aplicata vreodata de catre Consiliul Concurentei, dupa ce a incalcat legea concurentei prin participarea la o intelegere de tip cartel, alaturi de alte companii de pe piata carburantilor, activitate.

Casa inteligenta a fost conceputa sa nu dati niciun leu pentru apa si energie electrica. Iata cea mai buna varianta pentru locuit!

Cand spunem casa eco, ne imaginam o constructie intr-un catun sau chiar in varf de munte, departe de civilizatie, cu un panou solar pe prispa si, poate, o micuta centrala eoliana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )