Libnet.ro
UNICEF

01:05

Quake Champions anuntat oficial, Doom disponibil in demo o saptamana

Playtech Playtech,
Quake Champions anuntat oficial, Doom disponibil in demo o saptamana

In cadrul conferintei celor de Bethesda din cadrul E3 2016, au fost facute cateva anunturi foarte interesante despre viitorul Doom si Quake Champions. in cazul in care ati stat in dilema daca merita sau nu sa investiti banii in noul Doom, lansat in urma cu cateva saptamani, doar saptamana aceasta, pe PS4, Xbox One si []. continuă pe Playtech

Mac OS X nu mai exista, macOS Sierra a fost anuntat oficial cu Siri

Dupa cateva saptamani de zvonuri legate de renuntarea la numele de Mac OS X, Apple a anuntat noul macOS Sierra in cadrul WWDC 2016. Cea mai recenta versiune a sistemului de operare Apple pentru desktopuri si laptopuri create de compania americana poarta numele de macOS Sierra. Aceasta schimbare radicala de denumire vine la 15 ani [].

Xbox One S anuntat oficial: la fel de ieftin, dar mult mai bun

Spre surprinderea nimanui, Microsoft a anuntat Xbox One S la E3. Aceasta lansare confirma zvonurile din ultimele saptamani, iar consola merita toata atentia. De ceva timp am inceput sa discutam de Xbox One S, iar acum, existenta acestei versiuni imbunatatite de Xbox One a fost confirmata oficial de catre Microsoft. Xbox One S este cu [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )