Libnet.ro
UNICEF

20:15

Biserica Ortodoxa il ia in brate pe Dragnea, ca sa nu se supere

Playtech Playtech,
Biserica Ortodoxa il ia in brate pe Dragnea, ca sa nu se supere

Vasile Banescu a facut multe declaratii usor de criticat sau desfiintat in ultimele zile, dar singura pentru care si-a cerut scuze BOR il vizeaza pe Liviu Dragnea. Biseria majoritara din tara noastra din prisma numarului de adepti este biserica ortodoxa. Aceasta continua sa fie pe primul loc, din cauza unei echipe solide marketing, a unui [] . continuă pe Playtech

Vasile Banescu: Biserica Ortodoxa nu a asociat esecul referendumului cu Liviu Dragnea

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a tinut sa precizeze ca Biserica Ortodoxa Romana nu a pus in niciun moment esecul referendumului pe seama presedintelui PSD, Liviu.

Purtatorul de cuvant al BOR, Vasile Banescu: Una dintre cauzele esecului la referendum e asocierea cu Dragnea

Biserica Ortodoxa Romana este de parere ca elementul principal care a dus la esecul referendumului pentru familie este asocierea cu Liviu Dragnea. in acest context, purtatorul de cuvant al BOR, Vasile.

Biserica Ortodoxa arata cu degetul spre presedintele PSD: Una dintre cauzele esecului la referendum e asocierea cu Dragnea

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, Vasile Banescu, a spus, marti, la RFI, ca doua elemente au condus la esecul referendumului. Primul a fost neclaritatea intrebarii de pe buletinul de vot, iar al doilea element a fost asocierea referendumului cu un anumit personaj politic, politicianul in cauza fiind Liviu Dragnea.

Biserica Ortodoxa dezaproba legalizarea parteneriatelor civile: Este un surogat al casatoriei (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, a declarat marti, pentru Stirile B1 TV, ca Biserica Ortodoxa dezaproba ferm legalizarea parteneriatelor civile. Banescu a explicat ca acesta ar f.

Biserica Ortodoxa dezaproba ferm legalizarea parteneriatelor civile: Primul pas spre legalizarea casatoriilor dintre persoane de acelasi sex

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, a declarat marti, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca Biserica Ortodoxa Romana dezaproba ferm o eventuala legalizare a parteneriatului civil.

Biserica Ortodoxa ii raspunde ironic lui Codrin Stefanescu

Purtatorul de cuvant al BOR, Vasile Banescu, a fost numit un baiat care a intrat in politica de catre Codrin Stefanescu, vocea prin care PSD a comunicat dupa referendum. Nu sunt purtatorul de.

RAZBOI total intre PSD si Biserica Ortodoxa! Codrin Stefanescu a rabufnit in direct: Sa se duca la

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a lansat acuzatii grave la adresapurtatorului de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, Vasile Banescu, dupa ce acesta a declarat ca esecul.

Lovitura pentru Biserica Ortodoxa Rusa: Patriarhia de la Constantinopol recunoaste autocefalia Bisericii Ortodoxe Ucrainene

Patriarhia de la Constantinopol a recunoscut o Biserica ortodoxa independenta in Ucraina, decizie ce nu va incanta deloc Moscova. Hotararea a fost luata in cadrul unui sinod de doua zile, care a avut loc la Is.

Biserica Ortodoxa critica parteneriatul civil, ca sa nu uitam de ura fata de gay

Daca traia cineva cu impresia ca Biserica Ortodoxa Romana isi va vedea de religie dupa infrangerea memorabila de la referendum, s-a inselat amarnic. in urma cu aproximativ o zi, Ministrul delegat pentru Afaceri Interne a confirmat introducerea in parlament pe parcursul saptamanii viitoare a unui proiect de lege pentru definirea parteneriatului civil. Desi respectivul act [] .

Patriarhia Constantinopolului recunoaste Biserica Ortodoxa independenta in Ucraina. Reactie dura a Bisericii Ruse

Patriarhia Constantinopolului a recunoscut joi o Biserica Ortodoxa independenta in Ucraina, la finalul unui Sfant Sinod de doua zile la Istanbul, decizie ce va starni in mod sigur iritarea Moscovei, informeaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )