Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea ii cere urgent lui Tudorel Toader sa dea OUG pentru amnistie si gratiere

Playtech Playtech,
Dragnea ii cere urgent lui Tudorel Toader sa dea OUG pentru amnistie si gratiere

Liviu Dragnea i-a cerut lui Tudorel Toader sa emita un proiect de amnistie si gratiere in cel mai scurt timp si stim cu totii de ce este atat de grabit. Din cate probleme urgente ar trebui rezolvate in prezent in Romania, liderul PSD si, implicit, guvernul condus de Viorica Dancila inca au pe ordinea de [] . continuă pe Playtech

Dragnea ii cere urgent lui Toader o solutie pentru amnistie si gratiere

Au trecut aproape doi ani de la OUG 13, initiata de Florin Iordache, ministrul de atunci al Justitiei, care a scos mii de oameni in strada in cadrul unor proteste de amploare. Acum, Liviu Dragnea ii cere raspicat lui Tudorel Toader sa prezinte cat mai.

Surse: Dragnea ii cere lui Toader o solutie urgenta pentru amnistie si gratiere

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ii cere ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa prezinte cat mai repede un proiect privind amnistia si gratierea, potrivit Digi24, care citeaza surse politice. Mai mult, conform sursei citate, Dragnea ar fi spus ca omul care s-a opus pana acum amnistiei si gratierii ar fi Paul Stanescu.

Procesul Augustin Lazar vs. Tudorel Toader se muta la Bucuresti

Curtea de Apel Alba Iulia a decis, marti, ca dosarul in care Augustin Lazar cere suspendare procedurii de revocare a sa din functia de Procuror General al Romaniei, declansata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa se judece la Curtea de Apel.

Reactia lui Tudorel Toader la decizia magistratilor din Alba privind revocarea lui Augustin Lazar: A vrut sa mai traga de timp?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactie rapida la decizia magistratilor de la Curtea de Apel Alba de a trimite dosarul privind revocarea procurorului general, Augustin Lazar, la Curtea de Apel.

Reactia ministrului Tudorel Toader la decizia Curtii de Apel Alba de a trimite revocarea lui Lazar la Bucuresti

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat la decizia magistratilor de la Curtea de Apel Alba de a trimite dosarul privind revocarea procurorului general, Augustin Lazar, la Curtea de Apel Bucuresti.

Tudorel Toader vrea sa-l reclame pe Iohannis la Curtea Constitutionala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni existenta unui posibil conflict de natura constitutionala intre Guvern si presedintele Romaniei. Prezent la sedinta Biroului Permanent National al PSD,.

Aparitie surpriza la sedinta PSD. Tudorel Toader a participat la intalnirea biroului permanent al Partidului

Aparitie surpriza la sedinta PSD. Tudorel Toader a participat la intalnirea biroului permanent al Partidului. Potrivit unor surse, ministrul Justitiei a discutat cu membrii PSD despre solutiile juridice in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )