Libnet.ro
UNICEF

06:00

Bianca Dragusanu, aproape de o noua relatie?! S-a intalnit cu un barbat roman, iar imaginile spun totul

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu, aproape de o noua relatie?! S-a intalnit cu un barbat roman, iar imaginile spun totul

Bianca Dragusanu e sau nu intr-o noua relatie? Fanii abia asteapta sa o vada din nou fericita in preajma unui barbat alaturi de care sa-si petreaca viata linistita de data aceasta. Cum a fost surprinsa blondina? Bianca Dragusanu, surprinsa in preajma unui potential amorez Celebra fosta asistenta pacatoasa nu pierde deloc timpul in Dubai. Ultimele . continuă pe Playtech

Cu ce barbat misterios s-a intalnit Bianca Dragusanu, inainte sa plece din Romania. Imaginile spun totul (exclusiv)

Dupa despartirea de Alex Bodi, Bianca Dragusanu si-a luat viata in propriile maini, motiv pentru care a ales sa includa pe lista destinatilor de afaceri si Dubaiul. Cu ce barbat misterios s-a intalnit Bianca Dragusanu, inainte sa plece din Romania Cu toate acestea, activitatea fostei asistente de televiziune este inca in Romania, unde Bianca are .

Bianca Dragusanu i-a suflat iubitul Danielei Crudu? Cine a dat-o de gol pe blonda, totul e clar acum

Se zvoneste o noua relatie controversata in showbiz-ul romanesc! Bianca Dragusanu i-a suflat iubitul Danielei Crudu? Ce se intampla cu cele doua foste asistente pacatoase care au fost surprinse in preajma barbatului. Cine a dat-o de gol pe blonda? Dragusanu i-a suflat iubitul Danielei Crudu? Ce se intampla in viata vedetei? Paparazzi au surprins-o pe .

Bianca Dragusanu, tradata la inceput de 2021. Nici ea nu se astepta la una ca asta

Dupa ce a povestit ca si-a pastrat aproape doar prietenii adevarati, Bianca Dragusanua a fost tradata la inceput de 2021. Nici ea nu se astepta la una ca asta. De cine a fost Bianca Dragusanu tradata Daca in urma cu o saptamana Bianca Dragusanu povestea ca a fost inselata de dragul banilor sau a celebritatii .

Bianca Dragusanu rupe tacerea. Ce spune despre bogatasul roman cu care a fost in Dubai

2021 pare sa fie anul ei! De altfel, de ceva vreme face pasi inspre asta, iar acum pare ca totul se concretizeaza. Dupa ce s-a zvonit ca isi cauta locuinta in Dubai, in interviurile oferite recent afirmand ca ii suna bine o viata in Emirate, Bianca Dragusanu s-a lipit de un bogatas roman. Cunoscut si .

Bianca Dragusanu, decizie uluitoare in Dubai. I-a uimit pe toti, da toti banii pentru asta

Inceputul noului an a prins-o pe Bianca Dragusanu in Dubai, loc despre care vedeta a mai vorbit, descriindu-l ca pe un taram magic unde are in plan sa se retraga. Astazi aflam ca treaba este pe cat se poate de serioasa. Diva a facut o miscare importanta in acest sens, semn ca in curand se .

Claudia Patrascanu, adevarul despre plecarea lui Gabi Badalau in Dubai. Ce spune despre Bianca Dragusanu

Inceputul de an o gaseste pe Claudia Patrascanu in lacrimi, pe holurile DGASPC-ului. Solista a povestit in cursul zilei de astazi, pe contul ei de Facebook, umilinta prin care a trecut. Claudia spune ca motivul umilintei si al lacrimilor este viitorul fost sot, Gabi Badalau care nu s-a prezentat la consiliere. inca de anul trecut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )