Libnet.ro
UNICEF

00:06

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, umiliti de o vedeta la PRO TV. Nu l-am vazut mare mascul! Ce, plateste femeile?

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, umiliti de o vedeta la PRO TV. Nu l-am vazut mare mascul! Ce, plateste femeile?

Invaluita in mister si negare, relatia dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, traita in lux, in Maldive, bulverseaza pe toata lumea. Subiectul a fost comentat astazi de Cristina Cioran, la Vorbeste Lumea. Relatia Biancai Dragusanu cu Gabi Badalau, un mister. Cristina Cioran si-a dat cu parerea Bianca Dragusanu pare ca a uitat complet de Romania, . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu e o norocoasa. Ce a facut, de fapt, Gabi Badalau pentru ea, in Maldive

Bianca este o femeie superba si desteapta pe care orice barbat si-ar dori-o ca iubita, dar deocamdata nu e nimic intre noi. Sunt un barbat liber si asumat, spunea Gabi Badalau in urma cu cateva zile. La scurt timp, si Bianca a comentat posibila idila cu milionarul: Am iesit, este adevarat. Gabi s-a comportat ca .

Ce au facut Gabi Badalau si Bianca Dragusanu in Dubai. Reactia Claudiei Patrascanu despre escapada sotului

Claudia Patrascanu, inca sotia lui Gabi Badalau, a rectionat dur la vederea imaginilor cu Bianca Dragusanu in Dubai. Fiul politicianului Niculae Badalau, ar fi trebuit sa se prezinte la Directia de Protectie a Copilului pentru consilierea in legatura cu cei doi copii pe care ii au impreuna, dar el a ales sa mearga in Dubai, acolo unde a fost surprins in magazine de lux, la bratul Biancai Dragasanu.

Ce face Claudia Patrascanu dupa ce sotul sau s-a cuplat cu Bianca Dragusanu. Doar asa scapa de tristete

Ce face Claudia Patrascanu dupa ce sotul sau, Gabi Badalau, s-a cuplat cu Bianca Dragusanu. Cum scapa de tristete Claudia Patrascanu, vedeti in articolul de mai jos. Claudia Patrascanu, dupa ce a aflat ca sotul ei s-a cuplat cu Bianca Dragusanu. De ce este in culmea fericirii? S-a aflat ce face Claudia Patrascanu dupa ce .

EXCLUSIV Bianca Dragusanu a spus adevarul despre Bentley-ul sau. Cine i l-a platit, de fapt

Fostei asistente tv Bianca Dragusanu ii place sa traiasca pe picior mare. Blonda, acuzata de rivala ei, Claudia Patrascanu, ca ar fi femeie de oras si ca ar trai pe spinarea barbatilor cu bani, isi poate permite orice extravaganta, din veniturile inregistrate cu atelierul de moda, dar si din publicitate. Mai nou, Bianca si-a achizitionat .

Alex Bodi a uitat-o complet pe Bianca Dragusanu. Ce a transmis chiar acum: fanii sunt uimiti

Desi cand era in inchisoarea ii statea mintea la ea, chiar daca acasa il astepta Daria, Alex Bodi a demonstrat astazi ca a uitat-o complet pe Bianca Dragusanu. Afaceristul i-a facut o declaratie de dragostei actualei sale partenere. Pretioasa mea, a alintat-o acesta. Alex Bodi, declaratie de dragoste pentru Daria. Afaceristul a uitat-o complet pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )