Libnet.ro
UNICEF

22:45

Bianca Dragusanu e o norocoasa. Ce a facut, de fapt, Gabi Badalau pentru ea, in Maldive

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu e o norocoasa. Ce a facut, de fapt, Gabi Badalau pentru ea, in Maldive

Bianca este o femeie superba si desteapta pe care orice barbat si-ar dori-o ca iubita, dar deocamdata nu e nimic intre noi. Sunt un barbat liber si asumat, spunea Gabi Badalau in urma cu cateva zile. La scurt timp, si Bianca a comentat posibila idila cu milionarul: Am iesit, este adevarat. Gabi s-a comportat ca . continuă pe Playtech

Ce au facut Gabi Badalau si Bianca Dragusanu in Dubai. Reactia Claudiei Patrascanu despre escapada sotului

Claudia Patrascanu, inca sotia lui Gabi Badalau, a rectionat dur la vederea imaginilor cu Bianca Dragusanu in Dubai. Fiul politicianului Niculae Badalau, ar fi trebuit sa se prezinte la Directia de Protectie a Copilului pentru consilierea in legatura cu cei doi copii pe care ii au impreuna, dar el a ales sa mearga in Dubai, acolo unde a fost surprins in magazine de lux, la bratul Biancai Dragasanu.

Ce face acum Bianca Dragusanu in Maldive. Imaginile spun totul si despre Gabi Badalau

Dupa ce s-a zvonit ca ar avea o relatie amoroasa, s-a aflat ce face acum Bianca Dragusanu in Maldive. Imaginile spun totul si despre Gabi Badalau. Bianca Dragusanu e in Maldive cu Gabi Badalau?! in urma cu o saptamana, cei doi erau surprinsi plimbandu-se impreuna intr-un mall din Dubai iar zvonurile despre o posibila relatie .

Informatii de ultima ora despre Bianca Dragusanu si milionarul roman. Ce cadou a primit vedeta, de fapt

Exclusivitatea momentului. Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au fost prinsi impreuna, in Dubai. Cei doi s-au tratat cu o vacanta de lux in Emirate, la inceput de an, unde s-au consolat reciproc in urma idilelor nereusite. Dupa ce zilele trecute au petrecut o seara de neuitat intr-un restaurant de lux, recent, au fost la o .

Ce face Claudia Patrascanu dupa ce sotul sau s-a cuplat cu Bianca Dragusanu. Doar asa scapa de tristete

Ce face Claudia Patrascanu dupa ce sotul sau, Gabi Badalau, s-a cuplat cu Bianca Dragusanu. Cum scapa de tristete Claudia Patrascanu, vedeti in articolul de mai jos. Claudia Patrascanu, dupa ce a aflat ca sotul ei s-a cuplat cu Bianca Dragusanu. De ce este in culmea fericirii? S-a aflat ce face Claudia Patrascanu dupa ce .

Alex Bodi a uitat-o complet pe Bianca Dragusanu. Ce a transmis chiar acum: fanii sunt uimiti

Desi cand era in inchisoarea ii statea mintea la ea, chiar daca acasa il astepta Daria, Alex Bodi a demonstrat astazi ca a uitat-o complet pe Bianca Dragusanu. Afaceristul i-a facut o declaratie de dragostei actualei sale partenere. Pretioasa mea, a alintat-o acesta. Alex Bodi, declaratie de dragoste pentru Daria. Afaceristul a uitat-o complet pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )