Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ce face acum Bianca Dragusanu in Maldive. Imaginile spun totul si despre Gabi Badalau

Playtech Playtech,
Ce face acum Bianca Dragusanu in Maldive. Imaginile spun totul si despre Gabi Badalau

Dupa ce s-a zvonit ca ar avea o relatie amoroasa, s-a aflat ce face acum Bianca Dragusanu in Maldive. Imaginile spun totul si despre Gabi Badalau. Bianca Dragusanu e in Maldive cu Gabi Badalau?! in urma cu o saptamana, cei doi erau surprinsi plimbandu-se impreuna intr-un mall din Dubai iar zvonurile despre o posibila relatie . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu, aproape de o noua relatie?! S-a intalnit cu un barbat roman, iar imaginile spun totul

Bianca Dragusanu e sau nu intr-o noua relatie? Fanii abia asteapta sa o vada din nou fericita in preajma unui barbat alaturi de care sa-si petreaca viata linistita de data aceasta. Cum a fost surprinsa blondina? Bianca Dragusanu, surprinsa in preajma unui potential amorez Celebra fosta asistenta pacatoasa nu pierde deloc timpul in Dubai. Ultimele .

Bianca Dragusanu rupe tacerea. Ce spune despre bogatasul roman cu care a fost in Dubai

2021 pare sa fie anul ei! De altfel, de ceva vreme face pasi inspre asta, iar acum pare ca totul se concretizeaza. Dupa ce s-a zvonit ca isi cauta locuinta in Dubai, in interviurile oferite recent afirmand ca ii suna bine o viata in Emirate, Bianca Dragusanu s-a lipit de un bogatas roman. Cunoscut si .

Bianca Dragusanu i-a suflat iubitul Danielei Crudu? Cine a dat-o de gol pe blonda, totul e clar acum

Se zvoneste o noua relatie controversata in showbiz-ul romanesc! Bianca Dragusanu i-a suflat iubitul Danielei Crudu? Ce se intampla cu cele doua foste asistente pacatoase care au fost surprinse in preajma barbatului. Cine a dat-o de gol pe blonda? Dragusanu i-a suflat iubitul Danielei Crudu? Ce se intampla in viata vedetei? Paparazzi au surprins-o pe .

Cristi Borcea, in vacanta alaturi de Valentina Pelinel, chiar daca i-a murit fostul socru. Imaginile spun adevarul

Dupa ce inainte de Sarbatorile de iarna Valentina Pelinel si Cristi Borcea treceau prin momente grele, acum totul este bine. Dupa ce a scapat de infectia cu covid-19, Cristi Borcea, Valentina Pelinel si restul familie, au decis sa se relaxeze. Au plecat impreuna la munte, desi recent, Cristi Borcea a trecut prin momente grele, dupa .

Bianca Dragusanu, tradata la inceput de 2021. Nici ea nu se astepta la una ca asta

Dupa ce a povestit ca si-a pastrat aproape doar prietenii adevarati, Bianca Dragusanua a fost tradata la inceput de 2021. Nici ea nu se astepta la una ca asta. De cine a fost Bianca Dragusanu tradata Daca in urma cu o saptamana Bianca Dragusanu povestea ca a fost inselata de dragul banilor sau a celebritatii .

Gabi Badalau a dat cartile pe fata. A spus adevarul despre relatia cu Bianca Dragusanu

Dupa ce Claudia Patrascanu a vorbit, in cadrul emisiunii La Maruta, despre faptul ca Gabi Badalau nu s-a prezentat la tribunal pentru ca este in vacanta, acesta a dat cartile pe fata. A spus adevarul despre relatia cu Bianca Dragusanu. Gabi Badalau, despre relatia cu Bianca Dragusanu Invitata in cadrul editiei de astazi a emisiunii .

Informatii de ultima ora despre Bianca Dragusanu si milionarul roman. Ce cadou a primit vedeta, de fapt

Exclusivitatea momentului. Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au fost prinsi impreuna, in Dubai. Cei doi s-au tratat cu o vacanta de lux in Emirate, la inceput de an, unde s-au consolat reciproc in urma idilelor nereusite. Dupa ce zilele trecute au petrecut o seara de neuitat intr-un restaurant de lux, recent, au fost la o .

Raluca Pastrama, schimbare radicala de look dupa divort. Zici ca-i Bianca Dragusanu

Dupa divort si un scandal de zile mari cu Pepe, Raluca Pastrama uimeste din nou cu o schimbare radicala de look. Bruneta a fost imediat comparata de internauti cu Bianca Dragusanu. Schimbare uimitoare de look pentru Raluca Pastrama Divortul de Pepe pare sa ii priasca daca este sa ne luam dupa ultimele imagini postate pe .

Bianca Dragusanu, decizie uluitoare in Dubai. I-a uimit pe toti, da toti banii pentru asta

Inceputul noului an a prins-o pe Bianca Dragusanu in Dubai, loc despre care vedeta a mai vorbit, descriindu-l ca pe un taram magic unde are in plan sa se retraga. Astazi aflam ca treaba este pe cat se poate de serioasa. Diva a facut o miscare importanta in acest sens, semn ca in curand se .

Claudia Patrascanu, adevarul despre plecarea lui Gabi Badalau in Dubai. Ce spune despre Bianca Dragusanu

Inceputul de an o gaseste pe Claudia Patrascanu in lacrimi, pe holurile DGASPC-ului. Solista a povestit in cursul zilei de astazi, pe contul ei de Facebook, umilinta prin care a trecut. Claudia spune ca motivul umilintei si al lacrimilor este viitorul fost sot, Gabi Badalau care nu s-a prezentat la consiliere. inca de anul trecut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )