Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce face Claudia Patrascanu dupa ce sotul sau s-a cuplat cu Bianca Dragusanu. Doar asa scapa de tristete

Playtech Playtech,
Ce face Claudia Patrascanu dupa ce sotul sau s-a cuplat cu Bianca Dragusanu. Doar asa scapa de tristete

Ce face Claudia Patrascanu dupa ce sotul sau, Gabi Badalau, s-a cuplat cu Bianca Dragusanu. Cum scapa de tristete Claudia Patrascanu, vedeti in articolul de mai jos. Claudia Patrascanu, dupa ce a aflat ca sotul ei s-a cuplat cu Bianca Dragusanu. De ce este in culmea fericirii? S-a aflat ce face Claudia Patrascanu dupa ce . continuă pe Playtech

Claudia Patrascanu, umilita de Gabi Badalau chiar azi. Ce facea el, de fapt, in timp ce ea il astepta la tribunal

Problemele nu par sa se mai termine. Claudia Patrascanu a fost umilita de Gabi Badalau chiar azi. Ce facea el, de fapt, in timp ce ea il astepta la tribunal este incredibil. O noua umilinta pentru Claudia Patrascanu Lacrimi amare pentru Claudia Patrascanu. Dupa luni intregi de lupta in instanta pentru cei doi copii pe .

EXCLUSIV Planurile secrete ale Antoniei s-au aflat acum. Ce face in 2021, dupa ce a devenit o femeie libera

Antonia a asteptat mai bine de sapte ani pronuntarea divortului de fostul sot italian, Vincenzo Castellano, acum fiind libera sa-si poata oficializa relatia cu solistul Alex Velea, tatal celor doi baieti ai sai, Dominik si Ackim. Reporterii Playtech. ro au aflat, in exclusivitate, detalii despre petrecerea cu staif pe care o Antonia o pregateste in secret.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )