Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sosia lui Alex Bodi e senzationala. Cum arata cantaretul din Romania care ii seamana leit

Playtech Playtech,
Sosia lui Alex Bodi e senzationala. Cum arata cantaretul din Romania care ii seamana leit

Alex Bodi are o sosie. Multi spun despre cantaretul de muzica populara Marian Vijoi ca el si afaceristul din Medias ar putea fi frati. in plus, au si aceeasi placere, Bianca Dragusanu, despre care interpretul a spus ca ar vrea sa o scoata la cafea. Marian Vijoiu, Alex Bodi din folclor. Sosia afaceristului o apreciaza . continuă pe Playtech

Informatii de ultima ora despre procesul lui Alex Bodi. Ce s-a intamplat azi la tribunal

Sunt informatii de ultima ora despre procesul lui Alex Bodi, fostul iubit al Biancai Dragusanu. Ce s-a intamplat azi la tribunal, cititi in articolul de mai jos. Alex Bodi, declaratii despre Bianca Dragusanu. Ce a putut sa spuna despre fosta sa sotie Au aparut informatii de ultima ora despre Alex Bodi, aflat in arest la .

Alex Bodi, prima reactie dupa anuntul Biancai Dragusanu. Afaceristul i-a lasat fara cuvinte pe cei prezenti

Alex Bodi a reactionat la anuntul recent al Biancai Dragusanu. Ce se intampla intre cei doi fosti soti si ce a spus afaceristul la adresa fostei sotii? Alex Bodi, reactie la anuntul surprinzator al Biancai Dragusanu Celebrul afacerist continua sa se implice in viata Biancai Dragusanu. Desi fanii au crezut ca nici macar nu se .

Luptatorul Benny Adegbouyi, in vizita la Alex Bodi. Fostul sot al Biancai Dragusanu se afla in arest la domiciliu

Alex Bodi, aflat in arest la domiciliu in dosarul de proxenetism, s-a bucurat de vizita luptatorului Benny Adegbouyi de Sarbatori. Cei doi s-au fotografiat impreuna in luxoasa vila a lui Bodi. Felicitari.

Alex Bodi nu se intoarce dupa gratii. Fostul sot al Biancai Dragusanu ramane in arest la domiciliu

Alex Bodi ramane in arest la domiciliu. Fostul sot al Biancai Dragusanu a avut vineri termen in dosarul de prostitutie in care este judecat, iar magistratii l-au amanat pentru 18 ianuarie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )