Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cum l-a salvat de la moarte clanul Duduianu pe Florin Salam. Au sarit cu toporul

Playtech Playtech,
Cum l-a salvat de la moarte clanul Duduianu pe Florin Salam. Au sarit cu toporul

Multa lume s-a intrebat de ce a existat o anumelegatura intre celebul manelist, Florin Salam, si membrii importanti ai clanului Duduianu. Povestea are un trecut violent, iar acum, conform informatiilor, in loc sa le multumeasca, dar pe buna dreptate, i-a bagat in inchisoare. Salvat de toporul unui alt interlop in umra cu trei ani, doi . continuă pe Playtech

Un vlogger cunoscut, terorizat de clanul Duduianu: M-au pus in genunchi

Un vlogger celebru din Romania a povestit, pe contul sau de Youtube, cum a fost terorizat de membrii clanului Duduianu, care i-au pus taxa pe propria iubita. M-a pus sa stau in genunchi, sa-i cer iertare. Marturii cutremuratoare, in continuare. Vlogger celebru, injosit de clanul Duduianu Vloggerul Denis Petcu a facut declaratii socante privind o .

Lovitura pentru clanul Duduianu. Decizia judecatorilor de astazi

Cazul mortii lui Emi Pian este departe de a fi incheiat de catre anchetatori. Ce decizie au luat judecatorii la prima infatisare in fata instantei a fratilor interlopului ucis pe o strada din Bucuresti?! Judecatorii, lovitura grea pentru membrii clanului Duduianu La inceputul lunii august, Emi Pian 39 de ani) a fost ucis de unul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )