Libnet.ro
UNICEF

16:45

EXCLUSIV Relatii legendare intre clanurile de interlopi din Bucuresti si oameni importanti din MAI. Cum l-a pus in genunchi Fane Spoitoru pe seful Politiei Romane

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Relatii legendare intre clanurile de interlopi din Bucuresti si oameni importanti din MAI. Cum l-a pus in genunchi Fane Spoitoru pe seful Politiei Romane

Moartea liderului clanului Duduianu scoate la suprafata dedesubturi socante despre felul in care politia acopera activitatea interlopilor de mai bine de 30 de ani. Playtech. ro va prezinta detalii uluitoare. Complicitate intre interlopi si sefii Politiei Capitalei La doua saptamani de la uciderea lui Emi Pian, Bucurestiul sta pe un butoi pe pulbere, dupa ce priveghiul . continuă pe Playtech

Fratii Dedeman dau o noua lovitura de proportii. Cel mai mare magazin din Bucuresti

Fratii Dragos si Adrian Paval, care detin Dedeman, bifeaza o noua lovitura: extinderea celui mai vechi magazin din Bucuresti al companiei, pe un teren de 2,9 hectare cumparat cu 3 milioane de euro de la CELPI. Dedeman vrea sa extinda cel mai vechi magazin din Bucuresti Dedeman a cumparat un teren de 2,9 hectare in .

Antonia, aparitie fascinanta pe strazile din Bucuresti. Cum s-a imbracat cea mai frumoasa femeie din Romania

Antonia a fost surprinsa de fotoreporterii Click! pe strazile din Bucuresti. Aparitia brunetei este demna de titlul de cea mai frumoasa femeie din Romania, caci, desi nemachiata si imbracata intr-o rochie cu model simplist, a intors toate privirile. Antonia, frumoasa si nescoasa din cutie. Cantareata a avut o aparitie de zile mari pe strazile din .

Pepe isi vinde afacerile din Bucuresti. Cati bani cere pe salonul din centrul Capitalei. Anuntul de pe OLX

Pepe face un pas inapoi de la responsabilitatile numeroase pe care le are si isi vinde salonul de infrumusetare. Cat a lasat din pret pentru viitorii proprietari? Pepe isi vinde salonul de frumusete din centrul Capitalei Ionut Nicolae Pascu alias Pepe a luat o decizie grea zilele trecute. Acesta se retrage din afacerea pe care .

Ion Tiriac, decizie majora in 2020. Ce se intampla cu investitiile de sute de milioane de euro din Bucuresti

Ion Tiriac a luat o decizie majora. Afaceristul organizeaza un concurs de concepte arhitecturale pentru complexul imobiliar pregatit in locul fabricii IFMA. Ion Tiriac, nou inceput. Afaceristul pregateste terenul pentru investitiile de sute de milioane de euro din Bucuresti Ion Tiriac a solicitat Primariei Sectorului 6 si a obtinut luna trecuta un certificat de urbanism .

Sute de blocuri din Bucuresti au ramas fara apa calda. Alexandru Burghiu, directorul Termoenergetica: Se realizeaza atat revizii la reteaua de termoficare, cat si revizii la centralele care produc energia termica (VIDEO)

Peste 250 de blocuri din Sectoarele 2, 4 si 5 au ramas fara apa calda, iar motivul inovat de responsabili este cel bine cunoscut, avarii la retea, dupa cum spun cei de la Compania Municipala.

Marcel Ciolacu a prezentat candidatii PSD la primariile din Bucuresti: O echipa de profesionisti, nu precum cea insailata de PNL si USR, dupa interesele de grup (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a prezentat, duminica, lista candidatilor partidului la Primaria Generala a Capitalei si la primariile de sector. Astfel, pentru Primaria Municipiului Bucuresti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2728 seconds )