Libnet.ro
UNICEF

16:31

Ce se intampla acum, dupa ce seful Politiei Romane s-a intalnit cu clanul Duduianu. Rasturnare de situatie!

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum, dupa ce seful Politiei Romane s-a intalnit cu clanul Duduianu. Rasturnare de situatie!

Ies la iveala noi detalii despre intalnirea secreta dintre seful Politiei Romane si varul lui Emi Pian. inmormantarea fostului lider al clanului Duduianu ar fi avut loc la ora stabilita de Liviu Vasilescu. Mai multe detalii, in continuare. Politia Romana ia pozitie, dupa intalnirea cu clanul Duduianu Dupa mai bine de doua saptamani de speculatii, . continuă pe Playtech

VIDEO Seful Politiei Romane, dezvaluiri despre intalnirea nocturna cu Duduienii: Am apelat la elementul-surpriza

Liviu Vasilescu, seful Politiei Romane vine cu noi explicatii despre intalnirea nocturna cu reprezentanti ai clanului Duduianu.

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, rupe tacerea. De ce a trebuit sa mearga personal la Duduieni

Seful Politiei Romane, chestorul principal Liviu Vasilescu, i-a acordat un interviu exclusiv jurnalistei Adina Anghelescu, in exclusivitate pentru emisiunea Punctul de intalnire moderata de Radu Tudor. Liviu Vasilescu dezvaluie de ce a fost nevoie sa mearga personal pentru a discuta cu reprezentantii Clanului Duduianu.

Seful Politiei romane si grija sa omeneasca (crestineasca?) fata de clanurile interlope: problema pervertirii contractului social intr-un stat deja prea slab

Un stat care impune legea doar in fata cetatenilor corecti, si a micilor infractori, a gainarilor. Asadar celor lipsiti de capacitate de riposta spre a nu folosi in acest context negativ termenul rezilienta). Dar care se face ca ploua cand dintre blocurile gri rasar dinozaurii, adica dragalasele de clanuri, iar cetatenii fug sa se ascunda care pe unde pot. Mai rau, o buna parte din opinia publica e convinsa ca fara protectia unor politicieni cu functii de decizie, fara acordul tacit al politiei, aceste grupari nu ar fi atat de puternice, mai ales pe plan local.

Cutremur in Ministerul de Interne! Sefii Politiei Romane s-au intalnit cu liderii clanului Duduianu

Jurnalistii de la Adevarul au obtinut imaginile care zguduie Ministerul de Interne. Fratele lui Emi Pian, Elvis, s-ar fi intalnit in noaptea de 8 spre 9 august cu seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, cu seful Politiei Sector 5, Catalin Pastin, si cu seful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet.

Seful Politiei Romane confirma ca s-a intalnit cu membri ai clanului Duduianu, noaptea: Am facut un demers absolut legal, ca sa rezolvam lucrurile Primele arme pe care le folosim sunt dialogul si convingerea, nu direct pistolul

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a confirmat joi intalnirea pe care a avut-o cu membri ai clanului Duduianu, inainte de inmormantarea fostului lider al gruparii. El a sustinut ca a fost o actiune oficiala a Politiei Romane si cea mai eficienta actiune legala, pentru a preveni producerea unor incidente violente si raspandirea infectiei cu coronavirus: Primele arme pe care le folosim sunt prevenirea, dialogul, convingerea, nu direct pistolul.

Seful Politiei Capitalei recunoaste intalnirea cu membrii clanului Duduienilor: Nu am negociat siguranta cetatenilor

Seful politiei romane, Liviu Vasilescu, si chestorul Bogdan Despescu, secretar de stat in Ministerul de Interne, au vorbit pentru prima data despre scandalul care a zguduit institutia.

Marian Godina, despre conferinta sefilor Politiei Romane: Mi-a fost rusine. Te intalnesti cu interlopi ca sa negociezi pacea?

Politistul Marian Godina a facut cateva comentarii dupa conferinta de presa in care sefii Politiei Romane au incercat sa explice de ce s-au intalnit noaptea cu oameni din clanul Duduianu.

Cea mai buna veste vine in aceasta dimineata pentru toti soferii romani. Anuntul Politiei Romane

Politia Romana le da cea mai buna veste soferilor romani. Potrivit institutiei, polita RCA care trebuie prezentata la un control de rutina se poate prezenta si in format electronic, nu neaparat pe hartie, asa cum era pana acum. Cea mai buna veste vine in aceasta dimineata pentru toti soferii romani Politia Romana a facut in .

Reprezentantii Politiei Romane sustin o declaratie de presa, joi, la ora 14.00: Sunt asteptate explicatii despre intalnirea dintre sefii Politiei si interlopi

Reprezentantii Politiei Romane vor sustine, joi, la ora 14. 00, o declaratie de presa. Este de asteptat ca acestia sa vina cu explicatii dupa aparitia imaginilor video, publicate de Adevarul, care dovedesc.

Ce se va intampla acum cu orele suplimentare ale muncitorilor. Ministrul Muncii a facut anuntul ferm

Ministru Muncii, Violeta Alexandru a anuntat ca ia in calcul implementarea unui nou sistem electronic. Ce se intampla cu orele suplimentare ale muncitorilor Un sistem electronic de contorizare a orelor suplimentare ale muncitorilor din constructii este luat in calcul de catre Violeta Alexandru. Ministrul Muncii a facut aceasta afirmatie in contextul in care Inspectoratul Teritorial .

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )