Libnet.ro
UNICEF

10:31

Lovitura pentru clanul Duduianu. Decizia judecatorilor de astazi

Playtech Playtech,
Lovitura pentru clanul Duduianu. Decizia judecatorilor de astazi

Cazul mortii lui Emi Pian este departe de a fi incheiat de catre anchetatori. Ce decizie au luat judecatorii la prima infatisare in fata instantei a fratilor interlopului ucis pe o strada din Bucuresti?! Judecatorii, lovitura grea pentru membrii clanului Duduianu La inceputul lunii august, Emi Pian 39 de ani) a fost ucis de unul . continuă pe Playtech

Un vlogger cunoscut, terorizat de clanul Duduianu: M-au pus in genunchi

Un vlogger celebru din Romania a povestit, pe contul sau de Youtube, cum a fost terorizat de membrii clanului Duduianu, care i-au pus taxa pe propria iubita. M-a pus sa stau in genunchi, sa-i cer iertare. Marturii cutremuratoare, in continuare. Vlogger celebru, injosit de clanul Duduianu Vloggerul Denis Petcu a facut declaratii socante privind o .

Cum l-a salvat de la moarte clanul Duduianu pe Florin Salam. Au sarit cu toporul

Multa lume s-a intrebat de ce a existat o anumelegatura intre celebul manelist, Florin Salam, si membrii importanti ai clanului Duduianu. Povestea are un trecut violent, iar acum, conform informatiilor, in loc sa le multumeasca, dar pe buna dreptate, i-a bagat in inchisoare. Salvat de toporul unui alt interlop in umra cu trei ani, doi .

Cristian Pomohaci a castigat razboiul cu Politia. Decizia judecatorilor dupa scandalul din trafic

Cristian Pomohaci, fostul preot-vedeta acuzat de pedofilie, a castigat razboiul cu Politia. Oprit in trafic pentru ca ar fi ignorat regulile de circulatie, a contestat amenda in instanta, reusind sa obtina anularea unei sanctiuni pe care a primit-o in urma cu doua luni, in Bistrita. El si-a recuperat si permisul de conducere, care fusese suspendat .

Lovitura pentru un milionar roman. A fost furat in mijlocul zilei

Adrian Porumboiu, fostul arbitru international si om de afaceri, a fost pradat de hoti in miezul zilei. Bunul i-a fost dus la amanet. Un milionar roman, furat in mijlocul zilei. I-a sustras bunul chiar de sub nas Marti, in amiaza mare, in Vaslui, un barbat de 50 de ani de etnie roma, din Targu Jiu, .

EXCLUSIV O noua lovitura pentru transportatori. Pachetul legislativ Mobilitate 1, care ii obliga pe soferii de TIR sa se intoarca acasa cel putin o data pe luna a intrat in vigoare: Estimam scaderea PIB-ului cu 5%

EXCLSUIV Dupa ce pandemia de coronavirus le-a afectat semnificativ activitatea din cauza blocajelor de la granite, transportatorii de marfuri din Romania primesc o noua lovitura. Controversatul pachet.

Lovitura pentru romanii care pleaca in vacanta in Grecia! Ce au decis autoritatile elene

Romanii care vor sa isi petreaca vacantele in Grecia trebuie sa stie ca sunt schimbari importante care le afecteaza sederea acolo. Autoritatile din Halkidiki, regiunea preferata a romanilor, au impus restrictii dure pentru a opri raspandirea coronavirusului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )