Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marian Godina rupe tacerea dupa intalnirea politistilor cu interlopii: Cica s-a mers pe prevenire. Serios?

Playtech Playtech,
Marian Godina rupe tacerea dupa intalnirea politistilor cu interlopii: Cica s-a mers pe prevenire. Serios?

Marian Godina a criticat dur modul in care sefii Politiei Romane au explicat intalnirea care a avut loc intre politisti si membri ai clanului Duduianu, in cadrul conferintei de presa care a avut loc ieri. Marian Godina a rupt tacerea dupa intalnirea politistilor cu Duduienii: Cica s-a mers pe prevenire. Serios? in cadrul conferintei de . continuă pe Playtech

Marian Godina, dupa declaratiile sefilor din Politie: Am asa o lehamite. Mi-a fost rusine

Marian Godina a reactionat intr-un articol pe blogul sau personal, dupa declaratiile sefilor din Politia Romana si Ministerul de Interne cu privire la intalnirea sefului IGPR cu fratele liderului clanului Duduianu, Emi Pian.

Claudia Patrascanu rupe tacerea! Ce mesaje de amenintare primeste dupa divortul de Gabi Badalau

Claudia Patrascanu a ajuns la capatul puterilor. Vedeta primeste mesaje de amenintare dupa divortul de Gabi Badalau. Ce se intampla intre cei doi acum?! Bruneta rupe tacerea! in plin divort, Claudia Patrascanu este amenintata ca i se vor lua copiii Claudia Patrascanu este terorizata. Vedeta se plange de faptul ca, de cand s-a despartit de .

EXCLUSIV Fiica nelegitima a milionarului Constantin Dinescu rupe tacerea. De ce vrea ca trupul barbatului sa fie deshumat

La numai o zi dupa inmormantarea omului de afaceri, in familia acestuia a izbucnit un scandal de proportii. Miza? Averea de peste 100 de milioane de euro. Fiica nelegitima a lui Constantin Dinescu vrea ca trupul milionarului sa fie deshumat Constantin Dinescu, unul dintre cei mai excentrici milionari din Romania, s-a stins din viata saptamana .

Monica Pop rupe tacerea despre covid-19. A spus adevarul despre virus: Nu vad un viitor bun!

Dupa ce si-a expus vehement parerea despre noua atributie a paznicilor din supermarket-uri, anume de a masura temperatura clientilor la intrare, doctorul Monica Pop a venit cu noi declaratii in privinta bilantulului Covid infricosator prezentat de oficiali si a comunicatelor si cifrelor transmise de acestia. Monica Pop, despre covid-19. Demoralizate FORTE! Monica Pop si-a expus .

Marian Godina, despre conferinta sefilor Politiei Romane: Mi-a fost rusine. Te intalnesti cu interlopi ca sa negociezi pacea?

Politistul Marian Godina a facut cateva comentarii dupa conferinta de presa in care sefii Politiei Romane au incercat sa explice de ce s-au intalnit noaptea cu oameni din clanul Duduianu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )