Libnet.ro
UNICEF

07:45

Traian Basescu, reactie categorica despre clanul Duduianu si Politia Romana. I-a desfiintat pe toti

Playtech Playtech,
Traian Basescu, reactie categorica despre clanul Duduianu si Politia Romana. I-a desfiintat pe toti

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a criticat dur conducerea Politiei Romane, dupa ce au aparut imagini care demonstreaza ca ofiterii de rang inalt ai institutiei s-au intalnit, pe ascuns, intr-o biserica, cu interlopi ai clanului Duduianu. Basescu a declarat ca i-ar destitui pe loc pe cei care au luat parte la intalnire. Mai multe . continuă pe Playtech

Imaginile video in care Politia bate palma cu clanul Duduianu sunt publice. intalnire la ceas de seara intre interlopi si oamenii legii

Razboiul clanurilor declanseaza scandal in Politia Romana. Sefii Politiei au participat la o intalnire de taina cu fratii Duduianu, in toiul noptii de 8 spre 9 august. Si nu doar interlopii apeleaza la legea tacerii, o fac acum si oamenii legii in fata acuzatiilor. intalnire de taina, langa o biserica, intre sefii Politiei si membrii .

Clanul Duduianu, intalnire socanta cu politistii. Ce s-a intamplat dupa moartea lui Emi Pian

Cativa membri ai clanului Duduianu au avut o intalnire cu nume sonore din Politia Romana, chiar cu o seara inainte de inmormantarea fostului lider, Emi Pian. Ce au surprins camerele de supraveghere, aflati in randurile de mai jos. Clanul Duduianu, intalnire de gradul 0 cu politistii Camerele de luat vederi au surprins, in data de .

Iohannis, despre presupusele negocieri dintre sefii Politiei si clanul Duduianu: E nevoie de explicatii clare si publice din partea sefilor din Ministerul de Interne

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intrebat despre presupusele negocieri dintre sefii Politiei si clanul Duduianu si despre imaginile aparute in acest sens in spatiul public, ca este nevoie de explicatii clare si publice din partea sefilor din Ministerul de Interne.

Raed Arafat, reactie categorica. Ce a putut sa spuna despre redeschiderea restaurantelor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a anuntat intr-o conferinta de presa ca, in anumite conditii, dupa 1 septembrie, restaurantele se pot deschide in interior. Care a fost reactia sefului DSU, Raed Arafat. Ce a spus Raed Arafat despre redeschiderea restaurantelor Desi presedintele, Klaus Iohannis a declarat ca restaurantele se pot redeschide de la 1 septembrie, seful .

Traian Basescu, despre Cathedral Plaza: Daca ajung primar, o voi da Bisericii Catolice, ca pe ea a deranjat-o, dar nu pun buldozerele pe o cladire noua (VIDEO)

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Traian Basescu, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca daca va ajunge la PMB nu va demola Cathedral Plaza, ci va face toate demersurile ca aceasta sa intre in patrimoniul.

Traian Basescu, despre deschiderea noului an scolar: Era nevoie de o meteodologie, pentru ca nu poate fiecare primar sa faca dupa capul lui Nu e posibil ca Guvernul sa nu asigure masti pentru copii

Fostul presedinte Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei,a vorbit despre inceperea noului an scolar, duminica, si este de parere cadesi solutia trimiterii la administratiile locale.

Traian Basescu, la Adevarul Live, ora 14.00. Pe cine face primar: pe Firea sau pe Nicusor Dan?

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, va explica, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, in ce masura influenteaza candidatura sa lupta dintre dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea. Ce a cerut PMP la negocierile cu PNL si USR-PLUS si nu a primit? Ce spun sondajele? Cat va rupe din electoratul dreptei? Va impinge Traian Basescu PMP peste pragul electoral la alegerile parlamentare?.

TRAIAN BASESCU: Nu poti sa pui fiecare primar in situatia de a face dupa capul lui.Nu e posibil ca Guvernul sa nu asigure masti pentru copii

Traian Basescu crede ca este nevoie de o metodologie in legatura cu deschiderea anului scolar si spune nu poti sa pui fiecare primar in situatia de a face dupa capul lui cum crede. Fostul presedinte preziceaca ca nu este posibil ca Guvernul sa nu asigure masti de protectie pentru copii.

TRAIAN BASESCU: PNL minte la fel ca PSD

Traian Basescu a declarat ca il deranjeaza ca PNL minte la fel ca PSD cand vine vorba de pensii. PSD se lauda ca va da crestere de 40% la pensii si nu aveau banii necesari pentru asta, iar PNL nu a dat indexarea de la 1 ianuarie si acum vin si spun ca au marit punctul de pensie cu 14%. Fostul presedinte a adaugat ca liberalii au furat fiecare pensionar cu 904 lei, iar marirea reala este de doar 3.

Traian Basescu: Marirea reala a pensiilor e de 3,5%

Traian Basescu ia Guvernul la bani marunti si a calculat ca majorarea reala a pensiilor de la 1 sept.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )