Libnet.ro
UNICEF

08:15

24 IT. Cum arata cel mai nou telefon Allview lansat la Barcelona - VIDEO

Antena3 Antena3,
24 IT. Cum arata cel mai nou telefon Allview lansat la Barcelona - VIDEO

Fara breton si fara perforatii de tip picatura de apa. Un ecran curat full view si o camera de tip pop-up. Acesta este look-ul celui mai nou telefon - varf de gama al brasovenilor de la Allview. X 6 Extreme a . continuă pe Antena3

FOTO Cum arata cel mai nou hotel de patru stele care a fost deschis la Timisoara

Timisoara se pregateste de momentul in care turistii vor alege sa viziteze Capitala Culturala Europeana. A inceput nebunia constructiei de noi hoteluri.

Samsung Galaxy S10+: Cat costa fabricarea celui mai nou smartphone

Cu numai cateva zile ramase pana la lansarea celui mai nou telefon din gama Galaxy a celor de la Samsung, acesta a intrat in atentia celor de la TechInsights, care au facut calculul costului de fabricare al telefonului.

Corporate Report: O comparatie intre uriasii vazduhului, Airbus A380 si Boeing 747: care a fost cel mai bun?

Multi au crezut ca A380 urma sa fie calaul faimosului Jumbo Jet, Boeing 747. Doar ca oprirea programului A380 si vanzarile in crestere de Boeing 747 ca avion de marfa arata exact opusul. Dar cand ambele aeronave au fost in plina glorie, care a fost cea mai buna? A380 cu 800 de locuri incarcat la capacitate in cumplita configuratie doar cu clasa economica) sau 747 cel de cursa lunga cu cabina privata la bord?.

Cum arata cea mai scumpa camera de hotel din lume si ce facilitati are FOTO

A fost inaugurat cel mai scump apartament de hotel din lume, Empathy. Imaginile cu acesta au fost facute publice, alaturi de pretul urias de cazare si facilitatile incluse, in locul unde opulenta atinge cote maxime.

SUA: Deficitul comercial in 2018, la cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani

In pofida eforturilor presedintelui Donald Trump, deficitul balantei comerciale a SUA a urcat la 621 miliarde de dolari in 2018, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani, transmite AFP.

Ion Tiriac, asa cum nu l-ai mai vazut... Cum a fost surprins CEL MAI BOGAT roman la Salonul Auto de la Geneva (FOTO)

Ion Tiriac, probabil cel mai bogat roman, a fost surprins intr-o ipostaza neasteptata la standul Mercedes din cadrul Salonului Auto de la Geneva, potrivit digi24. ro. Fostul tenismen, care a acumulat o avere de.

IORDACHE: in cel mai scurt timp trimitem bugetul in aceasta forma

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Florin Iordache, a anuntat, astazi, ca Parlamentul se va reuni in cel mai scurt timp dupa ce presedintele va retrimite bugetul.

Deficitul comercial al SUA a urcat la cel mai inalt nivel din ultimii 10 ani, in ciuda politicilor protectioniste ale lui Trump

Deficitul comercial al Statelor Unite a urcat in 2018 pana la cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu, in ciuda taxelor vamale impuse de Administratia Trump tocmai cu scopul de a micsora acest deficit, transmite agentia Reuters.

in Coreea de Nord se intoarce foametea: Productia agricola, la cel mai scazut nivel din ultimul deceniu

Productia de alimente a Coreei de Nord a scazut pana la cel mai scazut nivel din ultimul deceniu din cauza dezastrelor naturale care au lovit aceasta tara izolata, deja afectata de sanctiunile internationale, a anuntat ONU miercuri, citata de Reuters.

Cel mai scurt zbor din lume este international si dureaza incredibil de putin

Singapore Airlines a reusit imposibilul cand a lansat cel mai lung zbor comercial din lume, dintre New York City si Singapore, care dureaza 20 de ore. La polul opus se afla zborul dintre Westray.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )