Libnet.ro
UNICEF

08:45

Alexandru Rafila, anunt bomba despre deschiderea scolilor: Nu putem tine un copil in fata unui ecran luni de zile

Playtech Playtech,
Alexandru Rafila, anunt bomba despre deschiderea scolilor: Nu putem tine un copil in fata unui ecran luni de zile

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a declarat marti ca inchiderea scolilor, mai ales la clasele primare, nu este normala si nici sanatoasa. Candidatul PSD la alegerile parlamentare sustine ca, atat decizia inchiderii scolii, cat si cea de inchidere a pietelor a fost una gresita, reiesind faptul ca autoritatile au luat masuri fara a fi . continuă pe Playtech

Medicul Alexandru Rafila solicita redeschiderea scolilor primare: Este grav afectata dezvoltarea psiho-sociala a copiilor

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, medicul Alexandru Rafila, este de parere ca scolile primare ar trebui redeschise in aceasta perioada, asa cum procedeaza si autoritatile.

Vestea diminetii despre vaccinurile anti-covid. Anuntul categoric al lui Alexandru Rafila

Alexandru Rafila vine cu vesti despre vaccinurile mult asteptate pentru coronavirus. Ce spune reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii despre posibile efecte adverse? Ar trebui sa-si faca griji romanii? Alexandru Rafila, despre posibil efecte adverse ale vaccinurilor COVID-19 Alexandru Rafila a declarat in cursul zilei de marti ca nu se pune problema ca vaccinurile .

Alexandru Rafila, adevarul despre lipsa vaccinurilor antigripale. De ce pacientii romani nu au avut acces la ele

Romania se confrunta cu o explozie a cazurilor de COVID-19, motiv pentru care autoritatile fac toate eforturile pentru a pregati toate conditiile necesare receptionarii vaccinului anti-COVID-19. Ceea ce ii pune pe medici pe ganduri este lipsa vaccinului antigripal, la fel de necesar ca si cel anti-covid-19. Medicul Alexandru Rafila a incercat sa explice in cursul .

ALEXANDRU RAFILA, DESPRE VACCINURILE ANTI-COVID: Nu se pune problema ca vor avea efecte care pun in pericol sanatatea

Medicul Alexandru Rafila, candidat al PSD in alegerile parlamentare, a declarat astazi, la Ploiesti, referindu-se la vaccinurile impotriva infectiei cu noul coronavirus, ca nu se pune problema ca acestea sa produca efecte adverse de natura sa puna in pericol sanatatea populatiei, indemnandu-i pe cetateni sa se vaccineze si sfatuindu-i pe colegii sai sa nu isi mai expuna parerile personale pentru a nu deveni influenceri.

Alexandru Rafila, despre vaccinul antigripal: Ministerul Sanatatii a cumparat de doua ori mai multe doze de vaccin gripal decat anul trecut. Paradoxal, a ajuns doar o mica parte din cele 3 milioane de doze

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS a vorbit, luni seara, la Antena 3, despre uncontract alMinisterului Sanatatii incheiat pentru trei milioane de doze de vaccin.

Alexandru Rafila, despre scaderea testarilor COVID la nivel national: Un fenomen ciudat. Exista un blocaj undeva

Profesorul Alexandru Rafila a atras atentia ca Romania nu testeza suficient de mult, asa cum o fac toate tarile europene, ba mai mult, in tara noastra, desi numarul cazurilor de COVID creste, numarul testelor scade.

Alexandru Rafila: Vaccinarea impotriva infectiei cu noul coronavirus este cu siguranta o misiune la care trebuie sa participam cu totii. Nu trebuie folosita politic

Medicul Alexandru Rafila, candidat al PSD la alegerile parlamentare, a explicat ca orice vaccin trece printr-un proces de studii clinice si ulterior printr-un proces de autorizare, astfel ca odata.

Alexandru Rafila, ingrijorat ca numarul de teste pentru COVID-19 a scazut cu 20% de la o zi la alta

Alexandru Rafila se declara ingrijorat de faptul ca numarul de teste pentru depistarea pacientilor cu COVID-19 a scazut cu 20% de la o zi la alta. Potrivit acestuia, cauza ar fi un blocaj, intrucat Directiile de.

Nicusor Dan, anunt socant despre teste. Ce se intampla cu testarea in masa a romanilor

Nicusor Dan a facut un anunt socant despre teste. Primarul Capitalei sustine ca nu sunt suficienti bani pentru testarea in masa. Astfel, Nicusor Dan anunta ca in Bucuresti nu se poate face testarea intregii populatii, din cauza costurilor ridicate. O varianta ar fi sa se foloseasca teste rapide, care sunt de zece ori mai ieftine .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )