Libnet.ro
UNICEF

10:01

Andra Volos de la Puterea Dragostei a ajuns la spital. in ce stare se afla concurenta de la Kanal D

Playtech Playtech,
Andra Volos de la Puterea Dragostei a ajuns la spital. in ce stare se afla concurenta de la Kanal D

Dupa sirul de scandaluri din cadrul emisiunii Puterea Dragostei, Andra Volos revine in atentia fanilor. De data asta, insa, nu cu vreo cucerire, ci datorita problemelor de sanatate, tanara ajungand pe patul de spital. Andra Volos de pe micul ecran, pe patul de spital Daca pana recent, fanii show-ului Puterea Dragostei, de la Kanal D, . continuă pe Playtech

Cu ce se ocupa Andra Volos, dupa Puterea Dragostei. Fanii se intreaba de unde are atatia bani

Andra Volos este o fosta concurenta de la Puterea Dragostei, sezonul al doilea. Ea este una dintre cele mai frumoase concurente ale sezonului trecut al show-ului, precum si una dintre cele mai frumoase femei care au intrat in casa Puterea Dragostei. Iata cu ce se ocupa aceasta in prezent. Ocupatia pe care o are Andra .

Jador a despartit un cuplu de la Puterea Dragostei?! Ce s-a intamplat la emisiune

Alexandra si Codrut s-au despartit din cauza sfaturilor date concurentei de Jador? Una dintre fetele de la Puterea Dragostei aduce o acuzatie grava la adresa blondinei. Jador a despartit un cuplu de la Puterea Dragostei?! Mariana este cea care a venit cu teoria ca Jador a avut o contributie semnificativa in despartirea dintre Codrut si .

Ce a spus Ella de la Puterea Dragostei despre Alex Bodi. Au fost impreuna cei doi?

Despre Ella de la Puterea Dragostei si Alex Bodi s-a zvonit ca ar fi avut o relatie. Dar adevarul este ca Ella si Alex Bodi au avut o relatie de amicitie de-a lungul anilor. Ce a spus Ella de la Puterea Dragostei despre Alex Bodi Astfel ca fosta concurenta a marturisit ca cei doi s-ar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )