Libnet.ro
UNICEF

10:15

Anuntul facut de Mirela Vaida, la inceput de 2021. Ce se intampla la Acces Direct

Playtech Playtech,
Anuntul facut de Mirela Vaida, la inceput de 2021. Ce se intampla la Acces Direct

Perioada Sarbatorilor de iarna a fost una de vacanta pentru multe emisiuni TV. Astfel ca, si Acces Direct a intrat intr-o bine-meritata vacanta. Daca fanii emisiunii si-au pus intrebarea cand va reveni Mirela Vaida pe micul ecran, astazi aflam noutatile. Mirela Vaida revine de azi la Acces Direct Aproape doua saptamani Mirela Vaida nu a . continuă pe Playtech

Gabriela Cristea a facut marele anunt. Ce se intampla in doar doua saptamani

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au facut un anunt important, imediat ce am trecut in Noul An. Astfel ca fosta prezentatoare de televiziune face o mutare importanta. Gabriela Cristea a facut marele anunt Nici bine nu a inceput Noul An ca Gabriela Cristea si Tavi Clonda sunt pusi pe fapte mari. Vestea a fost data .

Se ridica masura carantinei in localitatea Aroneanu, unde rata de infectare a scazut semnificativ. Anuntul facut de Costel Alexe

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Costel Alexe, anunta ca se ridica masura carantinei in localitatea Aroneanu, din noaptea de sambata spre duminica, de la ora 00. inca o localitate.

Ianis Hagi, incantat de cum a inceput 2021: Mesajul sau dupa marele succes cu Celtic

Mijlocasul de 22 de ani e foarte aproape de cucerirea unui al doilea trofeu in strainatate, dupa Supercupa Belgiei castigate cu Genk, in 2019.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )