Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cel mai rapid ecran de laptop din lume: de ce sunt speciale aceste laptopuri ASUS

Playtech Playtech,
Cel mai rapid ecran de laptop din lume: de ce sunt speciale aceste laptopuri ASUS

ASUS se lauda cu cel mai rapid ecran de laptop din lume. Iata despre ce e vorba. ASUS Republic of Gamers ROG) a anuntat modelele Strix SCAR 15 si Strix SCAR 17, laptopuri de gaming premium. continuă pe Playtech

OnePlus 8T, cel mai rapid flagship killer TECH REVIEW

Am testat OnePlus 8T spre sfarsitul lui 2020 si, din punct de vedere al rapiditatii si claritatii sistemului de operare, ramane un etalon intre terminalele smartphone cu Android.

Mexicul reglementeaza utilizarea canabisului in scop medicinal, un pas in directia crearii celei mai mari piete legale din lume

Ministerul Sanatatii din Mexic a publicat, marti, reglementari pentru utilizarea canabisului in scop medicinal, un pas major in cadrul unei reforme mai largi care va crea cea mai mare piata legala din lume, transmite Reuters.

Top 30 cei mai bogati oameni din lume

De la an la an, mai multe publicatii internationale alcatuiesc topul celor mai bogati oameni din lume. Desi acestia sunt, in majoritate, aceiasi, in ultimii ani au aparut jucatori noi care au crescut rapid si si-au asigurat o pozitie pe podium.

Cel mai futurist bord de masina este un ecran de 56 de inci, anuntat de Mercedes: ce poate sa faca

Ilustrat in imaginea de mai sus este cel mai nou bord pe care Mercedes Benz il va integra in autoturismele sale de top. Mai precis, este dedicat modelelor electrice din gama EQS. Cu o combinatie.

Cat costa revenirea la scoala a celor mai saraci copii din lume - studiu

Temerile ca vom avea o generatie pierduta in cele mai sarace tari din lume pot fi inlaturate prin investitii de 50 miliarde de dolari, o garantie ca 136 milioane de copii se vor putea intoarce la scoala, potrivit unui studiu al Salvati Copiii. Aceasta inseamna un cost de 370 de dolari pentru fiecare elev, cel putin in 59 dintre cele mai sarace tari din lume.

IOHANNIS: Vaccinarea in masa reprezinta singura solutie pentru a ne intoarce cat mai rapid la normalitate

Vaccinarea anti-COVID-19 in masa reprezinta singura solutie pentru intoarcerea, cat mai rapid, la normalitate, a afirmat, astazi, intr-o conferinta de presa, presedintele Klaus Iohannis.

Cea mai scumpa ciocolata din lume costa 260$. Secretul ei: ce ingredient misterios contine

Daca esti fan dulciuri, atunci trebuie sa afli care este cea mai scumpa ciocolata din lume. Costa 260 de dolari un baton de 50 de grame iar secretul sau este un ingredient misterios. Cea mai scumpa ciocolata din lume Daca rafturile supermarketurilor abunda de tot felul de tablete de ciocolata la preturi diferite, batonul de .

Unde gasesti cel mai ieftin curent electric in Romania. Ei promit factura cea mai mica

O companie romaneasca, furnizor de energie in special pentru clientii comerciali, are acum cea mai buna oferta de pe piata la energia electrica pentru consumatori, peste cea a Hidroelectrica. Unde gasesti cel mai ieftin curent electric in Romania Este vorba despre Getica 95 Com, care ofera un pret al energiei active de 0,24 leikWh, pentru .

Horoscop 2021. Cel mai cuceritor barbat din zodiac. E si cel mai bun amant

Atatea zodii, atatea caractere si atitudini. Horoscopul are si un rege intr-ale cuceririlor, un el care are acel je ne sais qui, ce poate aprinde calcaiele tuturor femeilor care ii apar in cale. Horoscop 2021: cuceritorul zodiacului Don Juanul horoscopului este nativul zodiei Balanta. Se comporta frumos cu prezentele feminine care-i calca pragul vietii si .

Raed Arafat, despre campania de vaccinare: A mers destul de ok. Nu stam nici cel mai bine, nici cel mai prost in Europa

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, apreciaza ca pana acum campania de vaccinare in Romania a mers destul de ok, el spunand ca nu stam nici cel mai bine, nici cel mai prost in Europa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )