Libnet.ro
UNICEF

01:05

CES 2021: Razer a prezentat masca inteligenta cu iluminare RGB si un scaun de gaming cu ecran OLED integrat

Adevărul Adevărul,
CES 2021: Razer a prezentat masca inteligenta cu iluminare RGB si un scaun de gaming cu ecran OLED integrat

Razer a anuntat doua noi concepte in cadrul CES 2021: Project Hazel, cea mai avansata masca din lume, si Project Brooklyn, un scaun de gaming compact, cu un ecran integrat inauntrul sau. continuă pe Adevărul

CES 2021: Samsung a prezentat noii sai roboti meniti sa usureze activitatile casnice si sa actioneze ca niste asistenti in viata de zi cu zi

Dupa ce a prezentat in urma cu cateva zile noutatile sale in materie de ecrane, Samsung a pregatit pentru astazi la CES 2021 o prezentare a robotilor sai, la care lucreaza pentru a face viata consumatorilor mai usoara. inainte de aceasta insa, compania a trecut foarte rapid prin gama de electrocasnice.

CES 2021: Razer isi imbunatateste seria de laptop-uri Blade, echipandu-le cu noile placi grafice NVIDIA

Pentru a profita din plin de performanta noilor solutii grafice, noile laptop-uri sunt disponibile cu optiuni de ecran care ofera rate de refresh imbunatatite si rezolutii crescute.

CES 2021: Acer lanseaza un monitor de gaming cu rata de refresh de 275Hz si unul pregatit pentru PS5 si Xbox Series X

Acer a anuntat la CES noile sale monitoare de gaming, din gamele Predator si Nitro, cu o rata de refresh de 275Hz pentru jucatorii de PC, dar pregatite si pentru noile console, cu HDMI 2.

CES 2021: HP prezinta noile sale laptop-uri, cu focus pe imbunatatirile pentru videoconferinte

HP a anuntat noi produse la CES, cele mai importante dintre acestea fiind din gamele de laptop-uri, care au primit modele noi sau versiuni actualizate ale unor modele deja existente.

Cea mai utila masca: traduce in opt limbi si te ajuta in lupta cu pandemia

Cand pandemia de Covid-19 a inceput sa faca o obisnuinta din mastile faciale de zi cu zi, startup-ul japonez Donut Robotics a descoperit o oportunitate. Au creat o masca inteligenta - un.

CES 2021: Acer isi improspateaza gamele de laptop-uri Nitro si Aspire cu procesoare de la AMD si placi NVIDIA

Acer a anuntat astazi lansarea unor noi notebook-uri de gaming Nitro 5, plus noi notebook-uri din seriile Aspire 5 si Aspire 7, echipate cu procesoare AMD Ryzen din seria 5000.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )