Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum arata Andreea Marin acum 25 de ani. Vedeta de la TVR este complet schimbata acum

Playtech Playtech,
Cum arata Andreea Marin acum 25 de ani. Vedeta de la TVR este complet schimbata acum

Intr-o seara a anului 1996, pe micul ecran, la Stirile TVR aparea pentru prima data o noua tanara. Avea 21 de ani si pentru o buna bucata de vreme, avea sa prezinte cele mai importante buletine de stiri. De atunci au trecut 25 de ani, iar astazi Andreea Marin a revenit in Televiziunea Nationala. continuă pe Playtech

Andreea Marin rupe tacerea. Ce i-a facut Adrian Brancoveanu, de fapt, de cand sunt impreuna

2020 a fost un an greu pentru multi romani, nu doar pentru vedete. Cu toate astea, la final de an, Andreea Marin rupe tacerea si ne spune cum au fost ultimele luni pentru ea. Mai ales cum a influentat-o prezenta lui Adrian Brancoveanu, iubitul ei. Andreea Marin rupe tacerea despre iubitul ei Vedeta TV, care .

Luana Ibacka arata senzational la 53 de ani. Prima sotie a lui Cabral si-a uluit fanii

Luana Ibacka este un real exemplu pentru cei care cred ca femeile isi pierd tonusul si nu mai pot arata ca in a doua tinerete dupa 50 de ani. Fosta sotie a lui Cabral are 53 de ani si arata senzational. Cum reuseste sa se mentina in forma? Cum se mentine in forma Luana Ibacka? .

Scrisoarea cutremuratoare primita de Daniela Gyorfi. A murit acum 2 ani si ea abia a aflat

Daniela Gyorfi a facut declaratii cutremuratoare in cadrul unui interviu pentru Cristi Brancu. Prin ce experienta traumatizanta a trecut aceasta? O persoana draga ei a murit in urma cu doi ani, dar ea a aflat tarziu de tragedie. Marturii cutremuratoare. Vestea socanta primita de Daniela Gyorfi Daniela Gyorfi si-a socat fanii cu o veste incredibila.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )