Libnet.ro
UNICEF

07:46

Ecranul record al Samsung Galaxy Note 10 ar putea fi totusi prea mare

Playtech Playtech,
Ecranul record al Samsung Galaxy Note 10 ar putea fi totusi prea mare

Samsung Galaxy Note 10 va fi telefonul cu cel mai mare ecran de pana acum, iar dimensiunea acestuia pare sa fie o problema. Modelul Galaxy Note 10 urmeaza sa fie disponibil in patru versiuni. continuă pe Playtech

Noile imagini cu modelul Galaxy Note 10 arata unde greseste Samsung

Samsung Galaxy Note 10 va fi telefonul cu cel mai mare ecran de pana acum, iar dimensiunea acestuia pare sa fie o problema. Modelul Galaxy Note 10 urmeaza sa fie disponibil in patru versiuni.

Samsung Galaxy S10 5G, dezasamblat. Ce are special telefonul

Samsung a lansat modelul Galaxy S10 5G in Coreea de Sud si acum a ajuns si pe internet pentru a fi dezasamblat. Samsung Galaxy S10 5G este primul telefon 5G de pe piata daca nu luam in.

Samsung Galaxy A80, lansat oficial: de ce este unic telefonul cu o camera rabatabila

In ultimele saptamani, au inceput sa circule online mai multe speculatii legate de Samsung Galaxy A80. Telefonul a fost lansat oficial si include mai multe particularitati care-l fac.

Samsung Galaxy A90 face valuri online: care vor fi punctele sale forte

Samsung Galaxy A90 a fost subiectul mai multor speculatii in ultimele saptamani, dar se pare ca ne apropiem cu pasi repezi de lansarea sa oficiala. Avand in vedere numarul zvonurilor din.

Samsung Note 10: ce dimensiune va avea cel mai mare ecran de pana acum

Exista multe presupuneri despre cum va arata si ce va putea sa faca Samsung Note 10, iar zvonurile vor continua sa apara. Samsung a lansat deja patru versiuni diferite de telefoane din seria.

Cat costa in Romania cel mai scump Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 e disponibil in mai multe versiuni, dar una dintre ele cucereste tot. Aceasta e disponibila si-n Romania. Cand Samsung si-a prezentat noile telefoane, a introdus si doua.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2141 seconds )