Libnet.ro
UNICEF

19:00

Microsoft iti aduce cele mai pretentioase jocuri de PC pe Xbox One

Playtech Playtech,
Microsoft iti aduce cele mai pretentioase jocuri de PC pe Xbox One

Daca ti-ai dorit vreodata sa te joci cele mai impresionante jocuri de PC pe cel mai mare ecran din casa, o poti face prin intermediul consolei Xbox One. in cadrul celei mai recente conferinte. continuă pe Playtech

AMD ofera un bundle cu cele mai noi jocuri. Care sunt acestea si cum le poti primi

Trei dintre cele mai noi si asteptate jocuri ale anului sunt disponibile intr-un bundle oferit de cei de la AMD, denumit Raise the Game Fully Loaded.

PSD: Bugetul acestui an aduce investitii mai mari decat oricand si continua sa imbunatateasca viata oamenilor

Partidul Social Democrat a anuntat ca bugetul pe anul 2019 aduce cele mai mari investitii de pana acum si continua sa imbunatateasca viata oamenilor. Bugetul acestui an aduce investitii mai.

Cele mai hot trenduri in machiaj pentru primavara 2019

Primavara aduce noutati interesante in materie de tendinte in machiaj. Specialistii internationali au trasat directiile pentru acest an, ce vor fi respectate pe podiumurile de moda, in pictoriale fashion, ori pe retelele de socializare.

PSD: Bugetul acestui an aduce investitii mai mari ca oricand

Bugetul acestui an aduce investitii mai mari decat oricand si continua sa imbunatateasca viata oamenilor, sustine Partidul Social Democrat.

Cu nurii la vedere! Cele mai scandaloase rochii ale vedetelor la inceput de 2019

Au trecut abia putin peste 3 luni de la inceperea anului si deja o multime de vedete si-au aratat nurii pe covorul rosu la diferite evenimente. Iata cele mai scandaloase rochii purtate pe red carpet in prima parte a lui 2019! .

Google Maps introduce una din cele mai bune functii de pe Waze

In ultimele luni, Google Maps a integrat cateva din functiile care pot fi gasite si pe cunoscuta aplicatie Waze, iar acum una dintre cele mai utile a ajuns in aplicatia gigantului american.

Noi reguli in Uniunea Europeana: Toate masinile trebuie echipate cu tehnologii de salvare a vietii / Romania, printre statele cu cele mai multe decese din cauza accidentelor rutiere

Uniunea Europeana voteaza reguli noi care ar imbunatati siguranta rutiera si ar reduce numarul accidentelor. Normele cer existenta anumitor tehnologii de salvare a vietii omenesti in toate masinile noi. Elementele obligatorii de siguranta ar trebui, de asemenea, sa ajute soferii sa se obisnuiasca cu tehnologiile automate si sa extinda tranzitia catre masinile fara sofer, anunta Parlamentul European. Conform datelor Parlamentului European, in perioada 2001 - 2017 numarul de decese rutiere a scazut cu 57,5%. Tarile UE cu cele mai bune scoruri in domeniul sigurantei rutiere sunt Suedia, Marea Britanie si Olanda, iar cu cele mai slabe Romania, Bulgaria si Croatia.

Liderii din sanatate, despre cele mai stringente probleme ale sistemului medical

Prea multe spitale de stat, neperformante, necesitatea de a lucra in echipe specializate, gestionarea resurselor, lipsa unor lucruri esentiale sau infrastructura veche sunt cele mai stringente probleme ale sistemului medical, sunt concluziile.

Care sunt cele mai ciudate tulburari de somn semnalate de catre specialisti

Stim cu totii ca somnul este elementul esential pentru un corp si o minte sanatoasa. Fara el, capacitatiile cognitive si fizice ale fiintei umane ar fi limitative. Iata insa si cele mai ciudate.

Ialomita, pe primul loc in tara cu cele mai multe focare de pesta stinse. Directorul DSV: Samsarii ar trebui putin opriti

Autoritatile santiar-veterinare din judetul Ialomita au reusit sa stinga cele mai multe focare de pesta porcina din tara. Directorul Directiei Sanitar-Veterinare, dr. Mihai Puia spune ca lucrurile sunt pe calea cea buna, insa acest lucru nu inseamna ca masurile se ridica, ci se suprapun cu unele din mediul silvatic, unde s-au inregistrat imbolnaviri la 153 de mistreti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )