Libnet.ro
UNICEF

07:00

Netflix se inspira de la TikTok pentru aceasta optiune prin care sa gasesti continut nou

Playtech Playtech,
Netflix se inspira de la TikTok pentru aceasta optiune prin care sa gasesti continut nou

Netflix a imprumutat deja conceptul de story-uri din aplicatii sociale precum Snapchat si Instagram pentru functia Previews in 2018. Acum, compania a introdus fluxul video vertical pe ecran. continuă pe Playtech

VIDEO Netflix India, criticat pentru un serial continand scene in care o fata hindusa saruta un baiat musulman

Autoritatile din statul indian Madhya Pradesh au solicitat duminica politiei sa demareze o ancheta dupa ce un membru al partidului de guvernamant a protestat la adresa unor scene din seria Netflix A Suitable Boy, in care o fata hindusa saruta un baiat musulman avand pe fundal un templu hindus, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Ziua Barbatului exista! Legea prin care sarbatoarea este oficial fixata pe 19 noiembrie

Astazi 10 noiembrie, se sarbatoreste Ziua Internationala a Barbatului. Ziua Barbatului sarbatorita legal Inaugurat in 1992 la 7 februarie de Thomas Oaster, proiectul Zilei internationale a barbatilor a fost conceput cu un an mai devreme, la 8 februarie 1991. Proiectul a fost reinitializat inTrinidad si Tobago, in anul 1999. Aceasta zi, precum si evenimentele .

EXCLUSIV Clipe grele pentru Alin Oprea. Prin ce calvar trece, chiar de ziua lui: Nu cersesc iubirea nimanui

Alin Oprea a implinit astazi 49 de ani, prilej cu care solistul trupei Talisman a decis sa uite de toate problemele cu care s-a confruntat in ultima vreme, in viata personala. Medana, iubita lui, i-a facut un munte de surprize si l-a coplesit cu declaratii de dragoste. Cantaretul spera ca fiica si fiul lui sa .

Prognoza meteo, azi, 22 noiembrie 2020. Vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru duminica, 22 noiembrie 2020. Potrivit acestora, vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului. Prognoza meteo in.

Medic celebru dezvaluie solutia salvatoare impotriva COVID-19: Este cea mai eficienta si mai scurta cale prin care putem sa revenim la normalitate

Medicul Valeriu Gheorghita de la Spitalul Militar Central a fost desemnat de curand coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19. Acesta considera ca vaccinul asteptat de toata lumea reprezinta cea mai sigura si rapida solutie catre o viata normala. Vaccinarea reduce consumul de antibiotice Medicul Valeriu Gheorghita sustine ca, atat vaccinarea antigripala, cat si cea anti-COVID-19 .

TURCAN: Curtea Constitutionala este un instrument politic prin care PSD urmareste sa controleze si alte institutii

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat, joi seara, ca PSD foloseste Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) ca pe un instrument politic prin care incearca sa controleze si alte institutii ale statului, conform Agerpres.

Lansarea programului de guvernare al PNL. Ministrul Agriculturii: Trebuie sa iesim din cercul vicios prin care exportam materii prime si importam produse cu valoare adaugata ridicata (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat joi seara, in cadrul evenimentului prin care PNL si-a lansat programul de guvernare, ca una dintre prioritatile liberalilor este consolidarea fermelor de familie.

Agroland a incheiat un plasament privat prin care au fost subscrise 8.565.782 de actiuni in valoare de 38,5 milioane de lei

Agroland, lantul de magazine din Romania specializate pe segmentele de gradinarit, ingrijirea animalelor de companie si hobby farming, anunta incheierea unui plasament privat, prin care au fost subscrise 8. 782 de actiuni, in valoare de 38,5 milioane de lei 7,9 milioane de euro).

Iohannis a promulgat legea prin care veniturilor obtinute prin prelucrarea, procesarea si valorificarea produselor agricole vegetale in stare naturala intra in categoria celor neimpozitabile

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi, actul normativ pentru completarea art. 1 alin. 2) al Legii nr. 4912003 privind plantele medicinale si aromatice, precum si produsele stupului si pentru modificarea si completarea Legii nr. 2272015 privind Codul fiscal, transmite Administratia Prezidentiala. Noula modificare introduce in categoria veniturilor neimpozabile, a veniturilor obtinute prin prelucrarea, procesarea si valorificarea produselor agricole vegetale in stare naturala, potrivit News.

Finantari de 4,5 miliarde $ pentru firme tech, prin 2 fonduri lansate de un investitor Facebook, Instagram, Twitter

Startup-uri si firme de tehnologie ceva mai vechi, din toata lumea, vor putea obtine noi finantari prin doua noi fonduri de investitii, in valoare totala de 4,5 miliarde de dolari, lansate vineri de compania de capital Andreessen Horowitz a16z), care a sprijinit, de-a lungul timpului, retelele sociale Facebook, Instagram, Twitter si fintech-urile TransferWise si Stripe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )