Libnet.ro
UNICEF

07:46

Samsung Note 10: ce dimensiune va avea cel mai mare ecran de pana acum

Playtech Playtech,
Samsung Note 10: ce dimensiune va avea cel mai mare ecran de pana acum

Exista multe presupuneri despre cum va arata si ce va putea sa faca Samsung Note 10, iar zvonurile vor continua sa apara. Samsung a lansat deja patru versiuni diferite de telefoane din seria. continuă pe Playtech

Vloggerul Selly: Trebuie sa-l identifici pe cel care e pericolul cel mai mare pentru tara, sa nu-l votezi pe acela, sa-l votezi pe cel mai mic

Vloggerul Selly Andrei Selaru), care a depasit de curand 2. 000 de abonati pe canalul sau de YouTube, spune ca oamenii trebuie sa voteze pentru idei, nu pentru cel care tipa mai tare, ca votul neinformat nu este democratie si ca este important de unde iei informatia. Trebuie sa-l identifici pe cel care e pericolul cel mai mare pentru tara, sa nu-l votezi pe acela, sa-l votezi pe cel mai mic, afirma tanarul de 18 ani.

VIGOROUS WARRIOR 19: Cel mai mare exercitiu medical multinational din istoria NATO, are loc la Bucuresti

Cel mai mare exercitiu medical multinational din istoria Aliantei Nord-Atlantice, Vigorous Warrior 19, are loc in aceasta saptamana, la Bucuresti, Cincu si Constanta, fiind co-organizat de Centrul de Excelenta al NATO pentru Medicina Militara, Statul Major al Apararii si Directia Medicala a Ministerului Apararii Nationale.

VIDEOREPORTAJ Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra care a pus Rusia pe jar

Cel mai activ punct de pe harta operatiunilor NATO in aceste zile este Marea Neagra. Fortele Navale Romane organizeaza cel mai amplu exercitiu militar al aliantei de pe flancul sud-estic - SEA SHIELD 19. Peste 2. 000 de militari, 20 de nave de lupta, elicoptere si avioane de vanatoare - o desfasurare de forte care a pus Rusia pe jar si a determinat-o sa se mobilizeze cu nave si sisteme de racheta in Marea Neagra. HotNews. ro a fost in largul Marii Negre si a surprins imagini inedite cu si de pe navele de razboi ale Romaniei si aliatilor.

VIDEO Sea Shield 19, cel mai mare exercitiu NATO organizat de Fortele Navale Romane, in plina desfasurare. Rusia, cu ochii pe navele de lupta aliate

Sea Shield 19, cel mai mare exercitiu organizat de Fortele Navale Romane in anul 2019, este in plina desfasurare. Iata cum s-a vazut iesirea fregatei Marasesti din portul Constanta.

VIDEO Sea Shield 19, cel mai mare exercitiu NATO organizat de Fortele Navale Romane, este in plina desfasurare. Rusia, cu ochii pe navele de lupta aliate

Sea Shield 19, cel mai mare exercitiu organizat de Fortele Navale Romane in anul 2019, este in plina desfasurare. Iata cum s-a vazut iesirea fregatei Marasesti din portul Constanta.

FOTO VIDEO Cum arata cel mai mare restaurant subacvatic din lume, deschis recent in Marea Nordului

Un restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, primul de acest gen din Europa, a fost deschis de curand in Marea Nordului. Localul functioneaza si ca centru de cercetare pentru viata marina si este considerat cel mai mare restaurant subacvatic din lume.

Vine Polexit, avertizeaza cel mai mare front al opozitiei din Polonia

Opozitia din Polonia si-a lansat campania pentru alegerile europarlamentare din mai, sambata, cu avertismentul ca partidul eurosceptic de guvernamant Lege si Justitie PiS) ar putea scoate in cele din urma st.

Sea Shield 19, cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra. Romania este gazda pentru 20 nave de razboi

Fortele Navale Romane organizeaza in perioada 5-13 aprilie cel mai mare exercitiu multinational naval SEA SHIELD 19, in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre.

Seful Fortelor Navale romane a explicat care este rolul SEA SHIELD, cel mai mare exercitiu NATO din Marea Negra

Scopul exercitiului Sea Shield 2019, deschis oficial sambata, este cresterea interoperabilitatii intre fortele navale romane si cele ale aliatilor din NATO si ale tarilor partenere, a declarat, la.

Cat costa in Romania cel mai scump Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 e disponibil in mai multe versiuni, dar una dintre ele cucereste tot. Aceasta e disponibila si-n Romania. Cand Samsung si-a prezentat noile telefoane, a introdus si doua.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )