Libnet.ro
UNICEF

01:05

Telefonul Samsung cu cea mai tare tehnologie inainte de Galaxy S10

Playtech Playtech,
Telefonul Samsung cu cea mai tare tehnologie inainte de Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 va fi lansat in cateva luni. Pana atunci, sud-coreenii ne obisnuiesc cu cateva dintre noutati pe alte telefoane. Acum e cazul modelului Galaxy A10. Pana acum, Samsung a. continuă pe Playtech

Sotia lui Michael Schumacher rupe tacerea: Are parte de cea mai buna ingrijire

Cu o zi inainte ca marele campion de Formula 1 sa implineasca 50 de ani, sotia acestuia, Corinna, a lansat un comunicat in care vorbeste, printre altele, si despre starea de sanatate a fostului pilot de curse.

Cristoiu: Aceasta este cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu afirma ca presedintele Klaus Iohannis a intrat intr-o fundatura, fiind prizonierul unei minoritati electorale de pe Facebook. Cea mai mare problema a lui Klaus Iohannis este ca a.

Cea mai puternica rugaciune catre Sfantul Vasile. Este bine sa o spui pe 1 Ianuarie!

Cea mai puternica rugaciune catre Sfantul Vasile. Este bine sa o spui pe 1 Ianuarie! Citeste mai mult pespynews. ro .

Cooperarea este cea mai buna cale, ii transmite Xi Jinping lui Trump

Cooperarea este cea mai buna cale, conform istoriei, atat pentru China, cat si pentru Statele Unite, i-a transmis presedintele chinez Xi Jinping omologului sau american Donald Trump intr-un mesaj de felicitare pentru a marca 40 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice intre cele doua tari, scrie Reuters.

La 6 ani era cea mai frumoasa fetita din lume. Cum arata acum Thylane Blondeau

Thylane Blondeau este un model francez care a castigat, in urma cu 11 ani, titlul de cea mai frumoasa fetita din lume. Pozele cu ea au impresionat o lume intreaga atunci. Acum, ajunsa la varsta de 17 ani, Thylane a castigat din nou titlul de cea mai frumoasa din lume.

Cea mai mare prtie de schi din nordul Moldovei va fi deschisa n 5 ianuarie

Partia de schi din Masivul Rarau - cea mai mare din nordul tarii - va fi inaugurata in 5 ianuarie. Investitia s-a ridicat la 15 milioane de euro, potrivit autoritatilor locale.

Cea mai mare prtie de schi din nordul tarii va fi deschisa n 5 ianuarie

Partia de schi din Masivul Rarau - cea mai mare din nordul tarii - va fi inaugurata in 5 ianuarie. Investitia s-a ridicat la 15 milioane de euro, potrivit autoritatilor locale.

FOTO Cea mai buna fotbalista a Romaniei refuza aparitiile in ipostaze sexy! Care e visul clujencei de 19 ani

Teodora Meluti, desemnata cea mai buna fotbalista a Romaniei in 2018, este si una dintre cele mai sexy sportive din tara.

Care este cea mai aspra sanctiune pentru injurii pe Facebook. Amenda maxima mentinuta de instanta in cazul unui barbat care a injurat mai multe persoane

Un barbat din Braila, amendat cu 1. 000 de lei dupa ce a injurat pe Facebook mai multe persoane, a pierdut in instanta procesul cu Politia. Barbatul a contestat temeinicia amenzii si in plus a considerat-o mult prea mare fata de minimul prevazut de lege in astfel de cazuri 200 de lei), insa Judecatoria a decis ca amenda e proportionala cu faptele sale.

BCE a pus sub administrare speciala a zecea cea mai mare banca din Italia

Banca Centrala Europeana BCE) a pus, temporar, sub administrare speciala Banca Carige, a zecea cea mai mare banca din Italia, din cauza faptului ca nu a reusit sa-si majoreze capitalul social, transmit, miercuri, Reuters si Bloomberg.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )