Libnet.ro
UNICEF

07:46

Carmen Avram, reactie dupa mitingurile PSD la care a fost huiduita: Tara inundata de ura si minciuna!

Playtech Playtech,
Carmen Avram, reactie dupa mitingurile PSD la care a fost huiduita: Tara inundata de ura si minciuna!

Mitingurile PSD din ultimele zile au fost marcate de contra-manifestatii si huiduieli. Candidatii la europarlamentare, in frunte cu Carmen Avram, au propriile explicatii pentru acest lucru. Carmen Avram, a doua pe lista PSD pentru europarlamentare, este nelipsita de la mitingurile partidului organizate in campania electorala. Ea a avut parte de momente rusinoase dupa ce, la [] . continuă pe Playtech

Moment rusinos pentru Carmen Avram si Rovana Plumb. Au fost evacuate in huiduieli, la Iasi VIDEO

Momente rusinoase pentru Carmen Avran si Rovana Plumb, candidate PSD la alegerile europarlamentare. Cele doua au fost evacuate in huiduieli, dupa mitingul PSD de la Iasi. Mitingul PSD de la Iasi poate fi citit in nota unui mare esec de imagine pentru partidul care guverneaza Romania. Social-democratii au reusit sa adune, de bine de rau, [] .

Carmen Avram, la mitingul PSD de la Galati: Am ajuns sa traim intr-o tara inundata in ura si minciuna. Ei vor ca voi sa va temeti si sa va poata stapani

Eurocandidata PSD la alegerile parlamentare Carmen Avram le-a facut o promisiune participantilor la mitingul social-democratilor de la Galati si milioanelor de romani: Niciodata nu vom face rau.

CTP, reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Madrid: Arata excelent!

Cristian Tudor Popescu a laudat-o pe Simona Halep, dupa ce constanteanca s-a calificat in finala turneului de la Madrid. Simona a invins-o in semifinala pe Belinda Bencic, cu scorul de 6-2, 6-7, 6-0 si mai are nevoie de o victorie pentru a reveni pe primul loc in ierarhia WTA. Simona este in clipa de fata [] .

Dupa maneaua PSD, avem si vrajitoare anticoruptie! Ce vor sa faca la Guvern. VIDEO

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019 ne ofera de toate. De la mitinguri cu oameni adusi cu forta de membri de partid, la maneaua PSD lansata de Nicolae Guta. Au aparut chiar si vrajitoarele anticoruptie, care lucreaza la un ritual in masa prin care vor sa le vina de hac [] .

Dragnea, despre protestele de la mitingurile PSD: Tineri cu ochii injectati au luat un om batran, l-au pus pe jos si au inceput sa dea cu picioarele in burta

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca, in timpul contramanifestatiilor organizate in timpul unui miting PSD, tineri cu ochii injectati au luat un om batran, l-au pus pe jos si au inceput sa dea cu picioarele in burta.

Dragnea, despre protestele de la mitingurile PSD: Tineri cu ochii injectati au luat un om batran, l-au pus pe jos si au inceput sa dea cu picioarele in burta / Iohannis a autorizat tot

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca, in timpul contramanifestatiilor organizate in timpul unui miting PSD, tineri cu ochii injectati au luat un om batran, l-au pus pe jos si au inceput sa dea cu picioarele in burta. Dragnea acuza si faptul ca protestatarii au curajul de a actiona pentru ca au toata protectia din partea presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, si a SPP si SRI.

Nicolae Guta, reactie dupa valul de critici pe tema manelei PSD

Celebrul manelist Nicolae Guta reactioneaza la valul de critici aparut dupa ce a compus o manea dedicata PSD si lui Liviu Dragnea. Mai facem si dedicatii speciale ca doar traim intr-o tara.

VIDEO. Cum a fost evacuata Rovana Plumb dupa mitingul PSD de la Iasi: Doamne, Dumnezeule, cum e...

Dupa entuziasmul afisat pe scena la mitingul PSD de la Iasi, Rovana Plumb n-a mai parut atat de sigura pe ea cand a trebuit sa parcurga la plecare drumul pana la masina.

Liviu Dragnea, dupa mitingul PSD de la Galati: Noi suntem Romania reala, meritam mai mult respect!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ramas impresionat de ceea ce a vazut sambata la mitingul social-democratilor de la Galati. Am fost astazi la summitul PSD de la Galati si am primit o confirmare in plus .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )