Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ciolos versus Viata Satului: rolul lui Dragnea in plangerea de la CNA

Playtech Playtech,
Ciolos versus Viata Satului: rolul lui Dragnea in plangerea de la CNA

Fostul premier Dacian Ciolos este foarte suparat pe televizunea publica si pe obiceiul lui Dragnea de a face campanie electorala pe bani publici. Liderul PSD a fost deja a doua oara la Viata Satului. in editia de duminica a emisiunii Viata Satului de la TVR, Liviu Dragnea a fost prezent in platou cu ministrul agriculturii [] . continuă pe Playtech

Viata satului cu Dragnea, apa vie pentru audienta TVR: cati romani s-au uitat la cele doua editii

TVR 1 a difuzat in zilele de 12 si 19 mai doua editii speciale ale emisiunii Viata Satului, in care protagonistii au fost presedintele PSD Liviu Dragnea si ministrul Agriculturii Petre Daea, ceea ce a propulsat televiziunea nationala in topul audientelor.

PRIVIND EMISIUNEA VIATA SATULUI DE LA TVR: Ciolos anunta ca va face o noua plangere la CNA

Liderul PLUS, fostul premier Dacian Ciolos, a anuntat ieri ca va face o noua plangere la Consiliul National al Audiovizualului privind emisiunea Viata Satului de la TVR, in care a fost prezent pentru a doua oara presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Dacian Ciolos anunta ca va face o noua plangere la CNA privind emisiunea Viata Satului de la TVR

Liderul PLUS, fostul premier Dacian Ciolos, a anuntat ca va face o noua plangere la Consiliul National al Audiovizualului CNA) privind emisiunea Viata Satului de la TVR, in care a fost prezent pentru a doua oara presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Membru CNA, dupa ce Dragnea a apatur pe TVR la Viata Satului in plina campanie electorala: Este cea mai grava sfidare a legii

Aparitia la televiziunea publica in cadrul emisiunii Viata Satului a lui Liviu Dragnea, pentru a doua oara in aceasta campanie electorala, a atras nemultumirea unui membru CNA. Dorina Rusu acuza ca prina.

Reactie dura din CNA dupa ce Dragnea a aparut iar la Viata satului: TVR a redevenit ceea ce era in 90, cand slujea interesele FSN

Dorina Rusu, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), critica dur Televiziunea Romana si considera ca a doua aparitie a liderului PSD Liviu Dragnea in emisiunea Viata satului, in plina campane electoral, este cea mai grava sfidarea a legii.

CNA: Aparitia lui Dragnea la emisiunea Viata satului, cea mai grava sfidare a legii

Dorina Rusu, membru al Consiliului National al Audiovizualului, a transmis ca aparitia lui Liviu Dragnea la emisiunea Viata satului de la TVR este cea mai grava sfidare a legii din partea televiziunii publice si ca va cere ca acest caz sa fie discutat cu prioritate de for.

Dorina Rusu, membra CNA: Aparitia lui Liviu Dragnea, pentru a doua oara in aceasta campanie, la emisiunea Viata satului, este cea mai grava sfidare a legii din partea TVR

Aparitia presedintelui PSD Liviu Dragnea, pentru a doua oara in aceasta campanie electorala, la emisiunea Viata satului de la TVR, este cea mai grava sfidare a legii din partea televiziunii publice, acuza Dorina Rusu, membra a Consiliului National al Audiovizualului.

Viata satului - episodul doi

Deputatul Raluca Turcan, a anuntat, luni, ca liberalii au depus o noua sesizare la CNA in legatura cu prezenta liderului PSD, Liviu Dragnea, in emisiunea Viata satului de la TVR. Somam CNA sa analizeze de urgenta respectarea de catre TVR a prevederilor privind promovarea electorala si sa ia masurile ce se impun, afirma Turcan, care acuza TVR ca s-a transformat in trambita PSD.

LIVIU DRAGNEA, LA EMISIUNEA VIATA SATULUI: Subventia sa nu mai fie impozitata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, in emisiunea Viata Satului de la TVR 1 difuzata astazi, mai multe masuri care sa vina in sprijinul fermierilor si al crescatorilor de ovine.

Orban: Am ajuns sa-l vedem pe Liviu Dragnea la Viata satului parca este prezentator. in curand o sa-l vedem si la emisiuni pentru copii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, cere demisia conducerii TVR in urma aparitiilor dese ale liderului PSD Liviu Dragnea la Viata Satului, spunand ca pare ca este prezentator al acelei emisiuni si ca in curand va putea fi vazut si la Teleenciclopedia si la emisiuni pentru copii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )