Libnet.ro
UNICEF

13:45

Liviu Dragnea sustine ca el a anulat mitingul PSD. Ce mesaj a transmis

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea sustine ca el a anulat mitingul PSD. Ce mesaj a transmis

Liviu Dragnea sustine ca el este cel care a decis anularea mitingului PSD care era programat saptamana viitoare, la Romexpo. Liderul social-democrat este de parere ca in ultima saptamana de campanie electorala este mai important ca membrii de partid sa stea in dispozitivele de campanie si sa discute cu oamenii. Dupa ce primarul general al [] . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea, despre incidentele de la Iasi: Camasile negre din Germania nazista se comportau asa / Nu mi-a fost usor sa le solicit colegilor mei sa nu riposteze

Liviu Dragnea a afirmat ca opozantii PSD se comporta precum camasile negre din anii 30 din Germania nazista. Nu mi-a fost usor sa le solicit colegilor mei sa nu riposteze. A fost foarte greu,.

Liviu Dragnea: Cum e, domnule Hellvig, mai minti in continuare cu legatura SRI-DNA?

Liviu Dragnea sustine ca seful Directiei pentru Apararea Constitutiei din cadrul SRI face aproape saptamanal vizite la DNA. in acest context, liderul PSD l-a intrebat pe directorul Serviciului, Eduard.

Liviu Dragnea: Asta e o atitudine fascista - Doar cei foarte puternici, violenti, radicali, foarte bogati, ei sa existe, restul, omorati! Reactia noastra vreau sa fie sa-i plesnim, dar sa-i plesnim la vot!

Liviu Dragnea sustine ca PSD nu e, de fapt, la putere, caci puterea reala e in mainile lui Klaus Iohannis. Liderul social-democratilor mai considera ca suntem martorii unui plan bine pus la punct, menit sa.

Liviu Dragnea: Eu am luat decizia anularii mitingului PSD din Capitala. Cel mai important e sa discutam cu oamenii

Liviu Dragnea a declarat ca el a luat decizia de a anula mitingul de 100. 000 de oameni din Bucuresti, deoarece a considerat ca este mai bine ca social-democratii sa ramana in teritoriu si sa discute cu.

Liviu Dragnea: Eu am luat decizia anularii mitingului PSD din Capitala

Liviu Dragnea spune ca el a luat decizia de a anula mitingul PSD cu 100 de mii de oameni din Capitala. Mai bine stam in teritoriu, spune seful PSD, care a explicat ca liderii social democrati s-au trezit tarziu cu.

Liviu Dragnea, reactie la comunicatul Ambasadei palestiniene: Sub nicio forma nu reflecta discutiile purtate. Sa revina de urgenta asupra celor prezentate

Liviu Dragnea a declarat ca nu a afirmat nicio clipa, in discutia cu ambasadorul palestinian, ca Romania nu-si va muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim, asa cum a transmis Ambasada palestiniana intr-un.

Liviu Dragnea promite alocare de finantari substantiale pentru fermierii din Romania

Liviu Dragnea promite alocarea de finatari substantiale pentru fermierii din Romania. Liderul PSD sustine ca prin alocari de bani, Romania poate deveni fruntasa la productia agricola din Europa. Vom face.

Liviu Dragnea, pe Facebook: primul pas major al PSD impotriva companiilor care vand in Romania produse asemanatoare, dar de o calitate inferioara fata de cele vandute in Occident.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta masuri dure contra companiilor care vand in Romania marfa inferioara calitativ celei vandute in Occident. Amenda de 4% din toate incasarile si confiscarea.

Liviu Dragnea, pe Facebook: primul pas major al PSD impotriva companiilor care vand in Romania produse asemanatoare, dar de o calitate inferioara fata de cele vandute in Occident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta masuri dure contra companiilor care vand in Romania marfa inferioara calitativ celei vandute in Occident. Amenda de 4% din toate incasarile si confiscarea.

Liviu Dragnea, atac la adresa SRI si a lui Eduard Hellvig pentru implicare in proteste anti-PSD din tara: Aceasta manipulare de doi ani si jumatate, bine platita, bine finantata, are un singur scop - Romania sa nu se dezvolte

Liviu Dragnea, presedintele social-democratilor, a afirmat, luni seara, ca Serviciul Roman de Informatii este implicat in protestele anti-PSD din tara, precizand ca directorul Eduard Hellvig nu a reformat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )