Libnet.ro
UNICEF

19:00

USR PLUS, prima reactie dupa ce a vazut pe ce loc a iesit la alegerile europarlamentare

Playtech Playtech,
USR PLUS, prima reactie dupa ce a vazut pe ce loc a iesit la alegerile europarlamentare

Alianta 2020 USR PLUS a reprezentat surpriza acestor alegeri europarlamentare. Dupa un prim scandal, cu incapacitatea de a inscrie alianta in cursa electorala, aceasta a ajuns sa se bata pentru locul intai. Rezultatele finale au fost afisate, iar USR-PLUS a obtinut 23,9% din voturi. Alianta 2020 e compusa din doua partide: USR, care a aparut [] . continuă pe Playtech

Carmen Avram, prima reactie dupa rezultatele exit-poll: Am vazut ca se cere caderea Guvernului. Ar fi pacat, e un Guvern bun

Carmen Avram, aflata pe lista pentru europarlamentare din partea PSD, a facut primele declaratii dupa rezultatele exit-poll. PSD a obtinut scorul de25. 8%, acelasi scor pe care l-a obtinut si PNL. Cele.

PMP, prima reactie dupa inchiderea urnelor

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat duminica dupa dupa anuntarea rezultatelor exit-poll la alegerile europarlamentare ca pentru formatiunea sa reprezinta un succes mare si a sustinut totodata ca PSD.

Mihai Tudose, prima reactie dupa inchiderea urnelor: in aceasta seara a castigat Romania

Fostul premier Mihai Tudose, candidat la europarlamentare din partea ProRomania, a transmis un mesaj dupa inchiderea urnelor. Cea mai uzitata intrebare acum e: cine a castigat alegerile. Raspunsul.

Liviu Plesoianu, prima reactie dupa rezultatele exit-poll la europarlamentare: Am avut dreptate. Voi lupta in continuare pentru toate lucrurile in care cred

Deputatul PSD, Liviu Plesoianua declarat pe pagina sa de facebook, imediat dupa rezultatele exit-poll din cadrul alegerilor europarlamentare, ca va continua sa creada in tot ceea ce a spus anterior si va.

Gheorghe Hagi, prima reactie dupa castigarea Cupei Romaniei cu Viitorul

Vedeti mai jos ce a declarat Gheorghe Hagi, la cald, dupa obtinerea celui de-al doilea trofeu la carma echipei pe care a creat-o de la zero in fotbalul romanesc.

Carmen Dan, prima reactie dupa scandalul Parola: S-a exagerat in mod intentionat, ideea ca a fost blocat intregul oras

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, sustineca este exagerataideea ca s-a blocat accesul in Targoviste din cauza mitingului PSD de duminica. Ministrul spune ca este vorba despre o.

EXIT POLL final: PNL si PSD au scazut putin. USR-PLUS, scor neschimbat. Diaspora poate rasturna clasamentul. Ponta si Basescu trec pragul. ALDE, nu

Rezultate stranse la scrutinul de duminica. PSD, PNL si Alianta 202 USR PLUS se bat pe primul loc. Social-democratii, sub conducerea lui Liviu Dragnea, au pierdut aproape 20 de procente fata de scrutinul din 2016. Voturile din diaspora pot influenta decisiv clasamentul final: PSD ar putea pica pe locul trei. ProRomania, PMP si UDMR au trecut la mustata pragul electoral, in timp ce ALDE nu va trimite niciun europarlamentar la Bruxelles.

EXIT POLL: PNL, PSD si USR PLUS, umar la umar. Ponta si Basescu trec pragul electoral la limita. Tariceanu, nu

Rezultate stranse la scrutinul de duminica. PSD, PNL si Alianta 202 USR PLUS se bat pe primul loc. Social-democratii, sub conducerea lui Liviu Dragnea, au pierdut aproape 20 de procente fata de scrutinul din 2016. Datele se raporteaza la ora 19. 00, asadar au mai fost doua ore in care s-a votat. De obicei, pe finalul scrutinului se mobilizeaza electoratul dreptei.

Europarlamantare 2019: Peste 450 de candidati isi disputa cele 33 de mandate de europarlamentari. Cu ce liste vin PSD, PNL, USR PLUS si PMP

In cursa electorala pentru un loc in Parlamentul European au intrat 13 formatiuni politice si 3 candidati independenti. Astfel, au depus liste de candidati PSD, Alianta 2020 USR PLUS, Partidul Pro Romania, UDMR, PNL, ALDE, Partidul PRODEMO, PMP,.

Ministrul Sanatatii, prima reactie in cazul pacientului mort din Vaslui dupa ce ambulanta s-a impotmolit in noroi: Decesul se produsese inainte

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avut o prima reactie dupa ce un pacient de 51 de ani a murit in Vaslui, in timp ce ambulanta care se indrepta spre locuinta lui s-a impotmolit in noroi. La.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )