Libnet.ro
UNICEF

24 Apr.

Cum arata cantina scolii unde fiii Gabrielei Firea invata. Alti elevi din Bucuresti abia au ce manca VIDEO

Playtech Playtech,
Cum arata cantina scolii unde fiii Gabrielei Firea invata. Alti elevi din Bucuresti abia au ce manca VIDEO

Cantina scolara unde invata fiii Gabrielei Firea este una ultramoderna, iar copiii sunt asezati fiecare in banca sa. De altfel, scoala Gimnaziala nr. 1 din Voluntari a fost modernizata. Primaria Orasului Voluntari a demarat lucrarile de extindere, modernizare a acestui corp de cladire in luna mai a anului 2015, anunta pe Facebook Directia de Asistenta . continuă pe Playtech

Cele mai penibile momente ale Gabrielei Firea. S-a facut de ras in toata Romania cu ideile astea stupide

Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei, ai crede ca stie ce face, mai ales in public. Culmea este ca, de-a lungul timpului, a avut greseli grave. Atat in exprimare, cat si in raport cu oficialitati si situatii, dupa cum ne informeaza site-ul Impact. ro. Cele mai penibile momente ale Gabrielei Firea, primar al Capitalei Daca ar .

Pandele, despre esecul Gabrielei Firea: Cauza principala a fost echipa de ministri pe care a avut-o PSD-ul din 2017 pana cand au pierdut alegerile

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea si primarul din Voluntari, pune esecul Gabrielei Firea pe seama echipei de ministri a PSD din 2017 si pana la pierderea alegerilor. Acesta acuza ELSCEN si pe fostii ministri ai Energiei care au lasat ca vina lipsei ape calde din Bucuresti sa cada asupra primarului general.

Reactia uluitoare a Gabrielei Firea cand a vazut rezultatul votului pentru alegerile locale. Ce a declarat

Daca la primele ore ale diminetii, atunci cand si-a exprimat si optiunea de vot, Gabriela Firea era increzatoare in fortele sale, in aceasta seara, dupa publicarea rezultatelor exit-poll, edilul inca in functie a prezentat cartea candidatului care inca mai asteapta rezultatele oficiale. Firea a preferat sa se retraga in biroul ei si sa nu le .

Surse. Rasturnare de situatie. Cate procente are Nicusor Dan in fata Gabrielei Firea. Surprizele de la sectoare

Lupta extrem de stransa pentru Primaria Capitalei. La ora 17. 00, Nicusor Dan conduce cu trei procente in fata Gabrielei Firea, sustin surse politice pentru Adevarul. Datele se bazeaza pe cercetarile sociologice care vor fi prezentate la inchiderea urnelor. Diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea ar putea creste in cazul unei prezente mai mari la urne pe finalul zilei. in caz contrar, diferenta va fi mult mai stransa.

Alianta USR-PLUS Bucuresti depune plangere penala impotriva Gabrielei Firea in cazul Constanda

Alianta USR-PLUS Bucuresti a depus plangere penala impotriva Gabrielei Firea pentru abuz in serviciu in legatura cu darea in plata a Satului Francez catre Costica Constanda, potrivit unui comunicat de presa. Actualul primar a incercat in 5 sedinte de Consiliu General sa obtina votul consilierilor pentru cedarea terenului respectiv, la o valoare mai mica decat pretul pietei, trasmit reprezentantii Aliantei.

Florentin Pandele, dupa infrangerea Gabrielei Firea: imi voi castiga sotia si mama copiilor. A suferit 3 interventii chirurgicale!

Florentin Pandele a declarat duminica, dupa aflarea rezultatelor exit poll-urilor in Bucuresti ca, daca Gabriela Firea va pierde alegerile, el isi va recupera sotia si mama copiilor.

Nicusor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea la Primaria Capitalei: Rezultate zero. Doar sabotaje, plansete si amenintari cu plangeri penale

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a acuzat-o pe principala sa contracandidata, actualul primar general Gabriela Firea PSD), ca nu vrea sa vina la dezbateri electorale si ca toata.

Secretul sondajelor publicate la ora 21.00. Ce arata ele, de fapt, despre Gabriela Firea si Nicusor Dan

Gabriela Firea si Nicusor Dan au fost cei mai vizibili candidati la alegerile locale de anul acesta. Lasand la o parte dezvaluirile din presa, despre cei doi, lupta acerba s-a dat intre cei doi candidati. Secretul sondajelor publicate la ora 21. 00 Sondajele din aceasta seara, exit-poll-urile orei 21:00, arata faptul ca bucurestenii si-au dorit schimbarea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 24 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )