Libnet.ro
UNICEF

11:45

Monica Anisie, despre situatia dramatica de la inceputul anului scolar. Cati elevi din Romania incep scoala exclusiv online

Playtech Playtech,
Monica Anisie, despre situatia dramatica de la inceputul anului scolar. Cati elevi din Romania incep scoala exclusiv online

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat cu putin timp inainte ca 263 de unitati de invatamant vor incepe noul an scolar in scenariul rosu, ceea ce inseamna ca elevii vor avea ore de curs exclusiv online. Judetele in care scoala incepe in conditii bune in urma intalnirii cu inspectorii scolari judeteni, Monica Anisie a adus . continuă pe Playtech

Monica Anisie, despre ghidul sanitar pentru noul an scolar: Daca ne uitam si la alte state din UE, vom gasi cam aceleasi masuri ca in ordinul comun al Ministerului Educatiei si Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, este de parere ca ghidul de siguranta sanitara pentru redeschiderea unitatilor de invatamant au fost transmise in timp util. Dupa cum bine se stie, din punct de.

Mai este nevoie de aviz epidemiologic la scoala sau la gradinita? Alexandru Rafila explica actuala situatie de la inceputul anului scolar

Inceperea scolii a fost cu multe emotii si tensiuni in randul tututror. Una dintre conditiile pe care trebuie sa le respecte parintii pentru a-si putea duce copilul la scoala este aceea de a prezenta adeverinta medicala si avizul epidemiologic, eliberate de medicul de familie. Ce spune medicul Rafila despre avizul epidemiologic Atat parintii, cat si .

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, despre cadrele didactice din scenariul rosu: Pot participa la cursuri in aceasta perioada in sistem online (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie a facut o serie de precizari cu privire la inceperea noului an scolar, in contextul in care anumite unitati de invatamand din Capitala au solicitat un alt scenariu de.

Elevi de la cele mai mari Colegii din Alba Iulia, confirmati cu COVID-19. Variantele luate in calcul la inceputul anului scolar

Cele mai importante doua colegii din Alba Iulia au inregistrat cazuri de COVID 19 inainte de inceperea cursurilor.

A crescut numarul scolilor din Bucuresti care raman inchise, la inceputul anului scolar

Opt scoli din municipiul Bucuresti trec din scenariul galben in scenariul rosu, iar cinci din scenariul rosu in cel galben, a anuntat Institutia Prefetului, dupa sedinta Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta.

Cum va fi vremea la inceputul anului scolar. Vesti bune pentru elevi si profesori

Elevii, profesorii si parintii vor avea parte de temperaturi ridicate, de vara, in primele zile de scoala. Temperaturile specifice lunii septembrie vor reveni la finalul saptamanii.

Reguli controversate la inceputul anului scolar. Elevii sunt sfatuiti sa nu isi mai imbratiseze buncii

Pentru toti copiii, principala provocare de anul acesta va fi sa respecte masurile de prevenire a raspandirii coronavirusului recomandate de Grupul de Comunicare Strategica. Unele erau deja stiute, altele sunt noi, dar care au starnit mirarea tuturor.

Monica Anisie, ministrul Educatiei: 96,4% dintre unitatile de invatamant sunt pregatite pentru inceputul de an scolar. Sunt optimista, desi suntem intr-o situatie dificila (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a venit in studioul B1 TV, sambata, cu mai putin de 48 de ore ramase pana la ziua in care va debuta noul an scolar. Cu aceasta ocazie, ea s-a aratat optimista pentru.

Monica Anisie, reactie exploziva inainte de inceperea scolii: Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu!

Inceputul noului an scolar aduce nemultumiri si incertitudini in randul autoritatilor, dar si al parintilor, al elevilor si al profesorilor. Acuzatiile se tin lant dupa ce, inainte cu trei zile de inceperea scolii, toata lumea descopera ca informatiile transmise sunt confuze si nimeni nu stie exact ce urmeaza sa se intample. Monica Anisie, mesaj disperat .

intrebarea bizara cu care ministrul Monica Anisie i-a lasat cu gura cascata pe jurnalisti

Mihai Gadea a comentat, duminica, la inceputul emisiunii Sinteza zilei, modul in care s-a prezentat Monica Anisie in fata intregii tari, in conferinta organizata la Ministerul Educatiei, cu doar cateva ore inainte de inceperea noului an scolar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2692 seconds )