Libnet.ro
UNICEF

19:17

Procedura inceperii noului an scolar, mai complicata pentru elevi: ce acte au mai fost introduse

Playtech Playtech,
Procedura inceperii noului an scolar, mai complicata pentru elevi: ce acte au mai fost introduse

Cu doar cateva zile inainte de inceperea noului an scolar, a fost stabilita obligativitatea detinerii a doua noi documente de catre elevi, in prima zi de scoala. in ritmul in care au. continuă pe Playtech

Adeverinta medicala pentru inscrierea in colectivitate si avizul epidemiologic sunt obligatorii pentru elevi, la inceperea noului an scolar Medicii cerusera renuntarea la ele, pentru a nu aglomera cabinetele in pandemie

Adeverinta medicala pentru inscrierea in colectivitate si avizul epidemiologic pentru re)intrarea in colectivitate sunt obligatorii pentru elevi si prescolari, la inceperea noului an scolar, a precizat miercuri Ministerul Sanatatii, la solicitarea HotNews. ro. Reprezentantii institutiei conduse de Nelu Tataru mai spun ca nu au in vedere, in acest moment, renuntarea la obligativitatea prezentarii acestor documente. Medicii de familie cerusera sa se renunte la aceste adeverinte la inceputul anului scolar, motivand ca valul de parinti si copii care se vor prezenta la cabinete intr-un timp foarte scurt creste riscul de imbolnavire atat pentru copii, cat si pentru bolnavii cronici care merg la medicul de familie.

Ministrul Educatiei, mesaj de ultima ora pentru elevi si profesori. Cand incepe, de fapt, scoala

In urma discutiilor potrivit carora deschiderea scolii ar fi putut fi amanata pentru 1 octombrie, Monica Anisie a oferit mai multe lamuriri cu privire la revenirea elevilor in scoli in contextul pandemiei actuale de COVID-19. Cand incepe oficial scoala in ciuda recomandarilor epidemiologilor si a temerilor parintilor cu privire la inceperea noului an scolar, ministrul .

Tabletele pentru elevi si profesori ar putea fi achizitionate cu bani proveniti de la BIRD, potrivit un acord pentru un imprumut de 200 milioane euro

Tabletele si laptopurile necesare pentru elevi si profesori in contextul desfasurarii cursurilor online ar putea fi achizitionate de catre Guvern prin fonduri provenite dintr-un acord de imprumut incheiat cu Ba.

Perioada pandemiei este cea mai dificila pentru diplomatia romana, sustine ministrul Aurescu

Perioada pandemiei a fost poate cea mai dificila pentru diplomatia romana de dupa 1989, a estimat,.

ALDE solicita amanarea inceperii anului scolar pana dupa alegerile locale

Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca ALDE cere amanarea inceperii scolii pana dupa alegerile locale din 27 septembrie si considerap ca este gresita insistenta Guvernului PNL de a incepe anul scolar pe 14 septembrie, cu toate ca nu a luat masurile necesare pentru a reduce raspandirea coronavirusului.

Ludovic Orban: Pe 14 septembrie va incepe scoala. Nu am discutat niciodata oficial despre amanarea inceperii anului scolar (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu a fost exprimata niciodata o opinie oficiala privind posibila amanare a inceperii scolii, mentionand ca scoala va incepe pe 14 septembrie, in.

Gabriela Firea: Probabil vor fi si mai mult de 12 scoli din Capitala in scenariul rosu. Avem pregatite 250.000 de teste pentru elevi

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca Primaria are pregatite 250. 000 de teste pentru infectia cu noul coronavirus pentru elevii din Bucuresti. intrebata, in cadrul unei emisiunii televizate daca este.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE CUMPARAREA TABLETELOR PENTRU ELEVI intregul sistem de achizitii trebuie reevaluat

Legat de problema achizitionarii tabletelor necesare elevilor pentru educatia online, presedintele a spus ca ne confruntam cu o situatie care este nesatisfacatoare si trebuie rezolvata repede. Domnia sa a precizat ca momentan se lucreaza la un scenariu prin care autoritatile locale vor achizitiona tabletele si acestea vor fi decontate de catre Guvern, din fondurile europene, iar unde nu se poate se vor lua in calcul achizitii directe pe loturi mici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )