Libnet.ro
UNICEF

13:30

Reguli anti-coronavirus in scoli ce masuri trebuie sa respecte toti elevii romani

Playtech Playtech,
Reguli anti-coronavirus in scoli ce masuri trebuie sa respecte toti elevii romani

Ieri, luni, 14 septembrie 2020, a inceput anul scolar 2020, insotit de o serie de reguli care trebuie respectate atat de catre elevi, cadre didactice si de catre parinti, pentru a preveni raspandirea si infectarea cu noul virus SARS-COV-2. Care sunt masurile anti-coronavirus pe care trebuie sa le respecte toti elevii. Ce masuri anti-coronavirus trebuie . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru toti elevii din Romania! Monica Anisie a facut anuntul inaintea inceperii scolii

Scoala chiar incepe dupa reguli noi. Desi cele mai multe dintre ele sunt incomode si, in general, anul 2020-2021 a inceput cu incertitudini, temeri si lipsuri, se anunta o raza de soare. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca transportul public va fi gratuit pentru toti elevii. Anuntul ministrului Monica Anisie, inainte inceperii scolii: transportul .

Monica Anisie: Transportul va fi gratuit pentru toti elevii

Ministrul educatiei, Monica Anisie, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca transportul in Romania va fi gratuit pentru toti elevii. Este primul an in care transportul va fi gratuit pentru elevi, toti elevii. Am transmis procedura pentru asta. incepand de maine, elevii vor circula cu carnet de elev. Sa duca carnetele pentru vizat, a precizat Monica Anisie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )