Libnet.ro
UNICEF

07:16

Cele mai tari preturi de la eMAG pentru telefoane Samsung excelente

Playtech Playtech,
Cele mai tari preturi de la eMAG pentru telefoane Samsung excelente

EMAG, din cand in cand, are promotii pe branduri. Azi am ales cateva telefoane de la Samsung ca sa vezi la ce preturi te poti astepta. in cateva saptamani, Samsung va anunta un nou. continuă pe Playtech

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

Cum sa dezgheti si sa dezaburesti mai repede geamurile de la masina. Cele mai tari trucuri

O problema des intalnita pe vreme de iarna este inghetarea si aburirea geamurilor de la masina. Daca atunci cand nu esti pe fuga, acest lucru n-ar fi un stres major, ce te faci atunci cand esti deja in intarziere,.

Fara buget pe 2019, Dragnea se lauda, pe Facebook, cu cele mai mai cresteri, n doi ani consecutivi, din istoria Romniei. Cifrele prezentate de seful PSD

Fara bugetul pentru acest an aprobat in guvern, Liviu Dragnea, se lauda pe Facebook cu performantele economice ale guvernarii PSD, sustinand ca in privinta PIB-ului si a veniturilor, sunt cele mai mai cresteri, in doi ani consecutivi, din istoria Romaniei!.

RAPORT Obezitatea, malnutritia si schimbarile climatice - cele mai mari amenintari globale

Obezitatea, malnutritia si schimbarile climatice sunt cele mai mari amenintari care trebuie combatute la nivel global, arata un raport publicat in revista medicala britanica The Lancet.

Studiu de caz: Cele mai populare dezinformari despre incidentul din stramtoarea Kerci

In prima parte a analizei am detaliat evenimentele incidentului din stramtoarea Kerci intr-un mod secvential. Continuam cu analiza principalelor naratiuni dezinformatoare declansate de Kremlin in spatiul informational de limba romana. Le vom demonta pe cele mai importante, dar mai intai sa discutam un pic despre context.

Cele mai populare dezinformari despre conflictul controversat dintre Rusia si Ucraina din stramtoarea Kerci

In prima parte a analizei am detaliat evenimentele incidentului din stramtoarea Kerci intr-un mod secvential. Continuam cu analiza principalelor naratiuni dezinformatoare declansate de Kremlin in spatiul informational de limba romana. Le vom demonta pe cele mai importante, dar mai intai sa discutam un pic despre context.

Dambovita, printre cele mai afectate judete in privinta alimentarii cu energie electrica

Vremea rea provoaca probleme in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica. Cele mai afectate judete sunt Ialomita, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Buzau si Dambovita. Zeci de localitati nu au energie electrica, potrivit Ministerului Energiei.

Oxygen, spectacolul care a cucerit Europa si unul dintre cele mai puternice texte contemporane, se joaca la Teatrelli

Oxygen este una dintre cele mai de succes piese ale controversatului Ivan Viripaev, copilul teribil al noii dramaturgii ruse, apropiat ca estetica de Tarantino si Tarkovski. Textul este considerat unul dintre cele mai puternice texte contemporane, un poem teatral despre puritatea sinelui si descoperirea celuilalt. Spectacolul Oxygen, cu Antoaneta Cojocaru si Daniel Pascariu, se va juca vineri, 1 februarie, de la ora 19. 30, la Teatrelli.

Peste 7.70 0 de misiuni pentru angajatii ISU in anul 2018. Cele mai multe interventii au fost pentru salvarea de vieti

Peste 15. 500 apeluri de urgenta au fost directionate in anul 2018 catre I. Calarasi din totalul de 98. 195 primite prin S. 112 la nivelul judetului, cu o medie de aproximativ 42,6 apeluri/zi. Din cele 15. 547 apeluri primite, 7. 003 s-au concretizat in existenta reala a unor situatii de urgenta, au anunst reprezentantii ISU Calarasi la bilantul pe anul 2018.

Cum arata calendarul de lansari BMW in Romania anul acesta. X7, Seria 8 Gran Coupe si cateva modele M vor fi cele mai scumpe noutati germane

BMW Group Romania va aduce anul acesta mai multe modele noi in showroom-uri, dar si motorizari M sau plug-in hybrid. Cum arata calendarul lansarilor de modele premium pentru piata romaneasca aflati mai jos.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )