Libnet.ro
UNICEF

16:15

O noua eroare la eMAG!? Preturi mici la telefoane Samsung si Huawei. Smartphone de la 400 de lei

Playtech Playtech,
O noua eroare la eMAG!? Preturi mici la telefoane Samsung si Huawei. Smartphone de la 400 de lei

Black Friday a trecut, dar asta nu inseamna ca nu mai poti prinde telefoane Samsung si Huawei la preturi extrem de mici. Reducerile alea bune continua toata luna si incep deja promotiile specifice perioadei de sarbatori. Indiferent daca-ti doresti un model varf de gama sau doar un telefon care sa-si faca treaba extrem de decent, . continuă pe Playtech

Categoria secreta de pe eMAG pe care s-o urmaresti acum: sunt deja telefoane Samsung la pret mic

Dupa ce-a trecut Black Friday, e o categorie speciala de pe eMAG pe care s-o urmaresti. Aici ajung produsele pe care clientii care le-au prins cu pret bun le dau inapoi. Iar returul inseamna.

Compania chineza care va fabrica 1 din 5 telefoane Samsung

Aproximativ 20% dintre telefoanele Samsung vor fi concepute si fabricate de o companie chineza, transmite agentia de stiri Reuters, citata de Mediafax. Decizia a fost luata de cel mai mare producator mondial de smartphone-uri pentru a reduce costurile si a contracara rivalele Huawei si Xiaomi, in fata carora Samsung pierde rapid cota de piata, mai ales in Asia.

O noua eroare a Autoritatii Electorale a determinat Biroul Electoral sa finalizeze manual centralizarea rezultatelor la primul tur al prezidentialelor

Biroul Electoral Central a fost nevoit sa finalizeze manual centralizarea rezultatelor la primul tur al alegerilor prezidentiale, dupa ce a descoperit o eroare in calcularea numarului total al alegatorilor care au votat prin corespondenta. BEC a emis in data de 13 noiembrie o decizie privind efectuarea unor corectii in procesul-verbal privind centralizarea voturilor pentru alegerea presedintelui Romaniei in anul 2019, intocmit de Biroul electoral 48 pentru sectiile de votare din strainatate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )