Libnet.ro
UNICEF

15:32

Cati bani a dat Ministerul de Interne la inmormantarea lui Emi Pian. S-a aflat acum ce cheltuieli uriase au fost

Playtech Playtech,
Cati bani a dat Ministerul de Interne la inmormantarea lui Emi Pian. S-a aflat acum ce cheltuieli uriase au fost

Ministerul de Interne a cheltuit cateva zeci de mii de euro cu inmormantarea lui Emi Pian. Nu a platit lautarii, in schimb, pentru linistea familiei Duduianu, a oferit un adevarat spectacol cu sute de oameni imbracati in uniforme prezenti la fata locului si monitorizari din elicopter. Cati bani a chltuit Ministerul de Interne la inmormantarea . continuă pe Playtech

Cati bani au dat romanii pe testele covid in mai putin de 30 de zile. Clinicile private s-au imbogatit

Odata cu deschiderea listelor pentru testele de depistare a COVID-19, clinicile private au adaugat sume considerabile la buget. Asta pentru ca in 30 de zile romanii au facut nu mai putin de 192. 000 de teste la cerere, asta insemnand un venit urias pentru unitatile medicale. Cati bani au cheltuit romanii pentru a afla daca au .

Cati bani castiga Andra in fiecare luna. Este cel mai bine platita din Romania

Cine isi doreste sa o aiba pe Andra la vreun eveniment important, trebuie sa stie cati bani ar trebui sa scoata din buzunar pentru ca artosta sa cante un minut. Cati bani castiga Andra in fiecare luna Andra Maruta ocupa un loc in topul preferintelor romanilor. Frumoasa artista a reusit insa sa stranga o reala .

Cati bani ia Simona Halep de la sponsori. Este pe locul 4 in lume. Clasamentul Forbes

Revista americana Forbes a publicat topul celor mai bine platite sportive din anul 2020. Cine sunt sponsorii Simonei Halep si cati bani ii ofera. Simona Halep, locul 4 in lume in clasamentul Forbes. Banii pe care ii castiga din sponsorizari Simona Halep ocupa locul 4 in ierarhia veniturilor din ultimul an, potrivit clasamentului publicat de .

Salariu minim 2021. Cati bani vor lua romanii. E o schimbare radicala la calcule

Incepand cu 2021, salariul minim pe economie va fi stabilit in functie de valoarea cosului minim de consum. Cat va fi salariul minim pe economie in 2021. Cati bani vor lua romanii Actul normativ a intrat in vigoare in 17 august, dupa ce parlamentarii au adoptat o lege prin care se dorea stabilirea unei modalitati .

Gabi Badalau a spart banca pentru o vacanta cu Daniela Crudu. Cati bani a platit

Gabi Badalau, dupa ce a ramas un om liber, obisnuieste sa iasa in oras sau sa petreaca timpul in vacante luxoase, cheltuind sume mari de bani. O astfel de vacanta a avut alaturi de Daniela Crudu, pentru care barbatul a cheltuit o suma consistenta. Gabi Badalau a golit conturile pentru o vacanta cu Daniela Crudu.

Pepe isi vinde afacerile din Bucuresti. Cati bani cere pe salonul din centrul Capitalei. Anuntul de pe OLX

Pepe face un pas inapoi de la responsabilitatile numeroase pe care le are si isi vinde salonul de infrumusetare. Cat a lasat din pret pentru viitorii proprietari? Pepe isi vinde salonul de frumusete din centrul Capitalei Ionut Nicolae Pascu alias Pepe a luat o decizie grea zilele trecute. Acesta se retrage din afacerea pe care .

Leo de la Strehaia primeste o noua lovitura. Cati bani a pierdut

Multe afaceri mici, de familie, au avut de suferit in aceasta perioada, mai ales de cand majoritatea afacerilor cu servicii de tip fast-food le -a fost interzis sa mai vanda in spatii inchise, de tip restaurant. Printre cei afectati, se pare ca se afla si Printul tiganilor. Am pierdut 250 milioane de lei Leo de .

EXCLUSIV S-a aflat cati bani a castigat Fuego in 2019. Veniturile artistului sunt uriase

Daca pentru unii artisti aceasta perioada a fost una dramatica, ramanand fara job, dupa anularea majoritatii evenimentelor, pentru altii a fost o perioada de adevarata prosperitate, mai ales daca au avut inspiratia sa se reprofileze din punct de vedere artistic. Pentru multi artisti anul trecut, inainte de toata nebunia de acum, a fost unul bine-venit .

Pensii 2020. Cele mai mari pensii din Romania. Cati bani au castigat in iulie

Topul celor mai mari 20 de pensii de serviciu din MAI, potrivit economica. net. Cinci dintre oameni au luat peste 20. 000 de lei net in luna iulie si aproape 46. 000 dintre beneficiarii pensiilor de serviciu de sub cupola MAI au incasat pensii sub 5. 000 de lei brut lunar, in timp ce aproximativ 25. 000 de oameni au .

EXCLUSIV Cati bani ia Anna Lesko pentru participarea la Ferma! Are unul dintre cele mai mari onorarii de la emisiunea PRO TV-ului

Dupa o perioada de patru luni in care a nu a avut niciun concert, frumoasa basarabeanca revine pe micile ecrane, in calitate de concurenta a mega show-ului de la Pro TV, unde incaseaza o suma frumusica de bani! Dupa o pauza de 4 luni, Anna Lesko revine pe micile ecrane Au trecut aproape 20 de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )