Libnet.ro
UNICEF

17:00

Fratii lui Emi Pian, scosi din arest. Ce s-a intamplat in urma cu putin timp

Playtech Playtech,
Fratii lui Emi Pian, scosi din arest. Ce s-a intamplat in urma cu putin timp

Decizie de ultima ora in cazul care a cutremurat lumea interlopa. Fratii lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, au fost scosi de urgenta din arest. Cei doi s-au prezentat in fata anchetatorilor pentru a li se aduce la cunostinta faptul ca sunt acuzati de tentativa de omor. Asupra cui, aflati in randurile . continuă pe Playtech

Fratii lui Emi Pian, Vasile Duduianu si Laurentiu Duduianu, arestati pentru tentativa de omor

Surse: Jurnalistii Libertatea cred ca descinderile la clanurile Duduianu sunt incercari de acoperire.

Arma bizara gasita la locul crimei lui Emi Pian. Nici Politia nu stia ce sa faca cu ea

Cazul uciderii lui Emi Pian se adanceste. Pana si oamenii legii sunt surprinsi de indiciile gasite. Despre ce este vorba? Ucidere Emi Pian: detalii din ancheta Emi Pian a fost inmormantat cu fast, pe ultimul drum ducandu-l sute de oameni care l-au apreciat sau cu care a facut in trecut diverse afaceri. Abia acum s-au .

EXCLUSIV. Imagini VIDEO din seara crimei lui Emi Pian! Ce au facut fratii lui Duduianu cand au vazut ca Emi a fost injunghiat

In urma cu cateva ore, au aparut imagini care infatiseaza o mare parte din bataia in urma careia liderul clanului Duduianu a murit. Pe filmare se poate observa cum Gratian si Ciprian il prind si il bat pe asasinul fratelui lor. Imagini VIDEO din seara crimei lui Emi Pian Detalii uluitoare ies la iveala din .

S-a aflat acum despre Bianca Pop si Emi Pian. Spunea ca sunt prieteni, dar ce a fost prinsa facand in timp ce era inmormantat

Se pare ca moartea interlopului Emi Pian nu i-a afectat doar pe cei din familia acestuia sau din clanul din care facea parte, ci si pe bruneta sexy, fosta ispita de la Insula Iubirii, Bianca Pop. Conform informatiilor aceasta era foarte apropiata de Emi Pian si unul din fratii acestuia, Gratian Pian. S-a aflat acum .

Filmul uciderii lui Emi Pian, pas cu pas. Ce spune referatul de arestare a fratilor Pian

Avem filmul uciderii lui Emi Pian. Toate detaliile se afla in referatul de arestare preventiva prin care au fost incarcerati fratii acestuia. Procurorii au reusit sa reconstituie pas cu pas evenimentele, dupa ce s-au folosit de imagini de pe camerele de supraveghere montate pe stalpii din zona in care s-a produs omorul, dar si tentativa de omor a criminalului.

Ce s-a intamplat, de fapt, cu parastasul lui Emi Pian. Familia trebuia sa ii faca masa la 7 zile, dar au descoperit altceva acum

Familia lui Emi Pian trebuia sa ii faca parastasul de 7 zile acestuia, dupa cum arata traditia. De ce acest lucru nu s-a mai intamplat? Familia nu a mai facut parastasul de 7 zile pentru Emi Pian Dupa inmormantarea imensa de care a avut parte Emi Pian, toti se asteptau sa-i mai strige odata numele .

Rasturnare de situatie! Ce au descoperit anchetatorii in sangele lui Emi Pian. Nimeni nu se astepta la asa ceva

Tot mai multe detalii socante ies la iveala in cazul asasinarii liderului interlop Emi Pian. Cu cat ancheta inainteaza, cu atat datele problemei devin mai complicate. Ce ar fi descoperit legistii in sangele sefului clanului Duduianu, aflati in continuare. Ce au descoperit medicii legisti in sangele lui Emi Pian Politistii suspectau ca in noaptea de .

De ce si-a schimbat Emi Pian numele. Dezvaluirile facute azi de un politist: Sarac si fara femei

Cazul controversatului minterlop decedat in dimineata zilei de marti 4 august, scoate la iveala o adevarata increngatura si legaturi la nivel inalt intre clanul Duduienilor si oficiali importanti din cadrul Politiei si a serviciilor implicate in ancheta acestui caz. De ce si-a schimbat Emi Pian numele Lumea clanurilor interlope din Romania au devenit, in timp, .

EXCLUSIV Cum a ajuns Richard Emanuel sa il ucida pe Emi Pian. Declaratiile care s-ar putea sa il scape in fata instantei de ani grei de puscarie

Presupusul criminal al lui Emi Pian sustine ca nu i-a taiat artera femurala liderului clanului Duduienilor si ca acesta l-ar mai fi alergat dupa aceea aproximativ 100 de metri, fara sa aiba vreo problema medicala. Au fost audiate peste 50 de persoane! La o saptamana de la moartea socanta a liderului clanului Duduianu, zeci de .

Ce au gasit anchetatorii in casa lui Emi Pian. Avocata lui, detalii noi despre fostul lider al Duduienilor

Lucrurile se pre ca se incing in cazul clanului de interlopi, Duduianu, dupa moartea fostului lider, Emi Pian. Autoritatile, imediat dupa inmormantare, au decis sa faca razii in locuinta fostului iterlop, sub justificare cautarii unor probe in cazul crimei din Giulesti si nu numai, avand in vedere ca pe rol sunt dosare grele in care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )