Libnet.ro
UNICEF

22:01

inca o drama in familia lui Emi Pian. Ce se intampla, de fapt, cu fiul sau

Playtech Playtech,
inca o drama in familia lui Emi Pian. Ce se intampla, de fapt, cu fiul sau

Epopeea mortii fostului lider al clanului Duduienilor, Emi Pian, este departe de a se fi incheiat. Si dramele la fel. Fiul interlopului refuza sa manance si sa doarma, distrus de durerea trecerii in nefiinta a tatalui sau. Fiul lui Emi Pian, distrus de durere. Drama prin care trece familia interlopului dupa moartea sa in urma . continuă pe Playtech

Lovitura de teatru in cazul mortii lui Emi Pian! Ce s-a intamplat cu imaginile din noaptea crimei

Cazul mortii lui Emi Pian este departe de a fi incheiat de anchetatori. Acestora nu le vine sa creada ce s-a intamplat cu imaginile surprinse de camerele de supraveghere in noaptea crimei. Noutati incredibile in cazul mortii lui Emi Pian Anchetatorii care se ocupa de cazul mortii interlopului Emi Pian au anuntat ca inregistrarile de .

Imaginile video dupa moartea lui Emi Pian au disparut. Ce fac interlopii

Inregistrarile video cu altercatia din noaptea in care Emi Pian, seful clanului Duduianu, a fost ucis, au disparut. Astfel, toate clanuriloe din Bucuresti au adoptat legea tacerii. Nimeni nu a auzit nimic, nu a vazut nimic si nu mai vorbeste despre oribila crima. inregistrarile video dupa moartea lui Emi Pian au disparut. Ce fac acum .

Rasturnare de situatie in cazul Emi Pian. Au disparut inregistrarile care trebuiau sa faca lumina!

Ancheta in cazul Emi Pian este in impas dupa ce procurorii au descoperit ca inregistrarile video care ar fi putut sa faca lumina in acest caz nu sunt de gasit. Proprietatul imobilului in care a avut loc partida de barbut care s-a incheiat cu uciderea liderului clanului Duduienilor afirma ca in acea seara camerele nu erau pornite.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )