Libnet.ro
UNICEF

12:31

Interlop, numit in conducerea unei institutii de stat din Romania! Silviu Mototolea, ruda cu Emi Pian, ia o caruta de bani!

Playtech Playtech,
Interlop, numit in conducerea unei institutii de stat din Romania! Silviu Mototolea, ruda cu Emi Pian, ia o caruta de bani!

Un membru clanului Pian a primit un loc in consiliul de administratie al Romfilatelia. Silviu Mototolea, varul vaduvei lui Emi Pian, al carei nume de familie a fost preluat si de fostul lider interlop, asasinat de curand, dupa ce a fost dat in urmarire internationala. Un interlop, numit in conducerea unei institutii de stat din . continuă pe Playtech

Camerele de supraveghere in orasele din Romania, noua realitate: ce spune legea

Conform particularitatilor unei noi legi publicate deja in Monitorul Oficial, camerele de supraveghere in Romania isi vor gasi loc in toate orasele din Romania, in care edilii si le.

Ludovic Orban, umilit de o eleva de 10 din Romania: Momeala de scurta durata. De la ce a pornit totul

Premierul Ludovic Orban a fost umilit de o eleva de 10 din Romania. O absolventa de liceu care a obtinut 10 la examenul de BAC a anuntat ca refuza premiul de 3. 000 lei acordat de Guvernul Orban. Premierul Romaniei, umilit de o eleva de 10. Momeala de scurta durata. De la ce a pornit scandalul .

Vesti bune pentru toti parintii din Romania! Guvernul a luat decizia finala: ce se intampla cand scoala trece online

In sfarsit vin vesti bune pentru toti parintii din Romania! Guvernul a anuntat ce se va intampla cand elevii vor incepe scoala online. Decizia este finala. Guvernul, decizie importanta. Ce se intampla cand scoala trece online Guvernul a aprobat joi, 27 august, Ordonanta de Urgenta prin care se pot acorda zile libere parintilor care raman .

Fosta vedeta TV din Romania care arata demential la 43 de ani! Face sport zilnic

Mai mult dezbracata decat imbracata, adica doar cu o pereche de slipi minusculi si fara sutien, stilista Adina Buzatu a facut furori la hotelul pe care artistul Ovidiu Komornyk il detine in Vama Veche. Fosta vedeta TV din Romania care arata demential la 43 de ani! Astfel, Adina Buzatu are 43 de ani, dar nu .

Lidl a facut anuntul: se intampla in toate magazinele din Romania. Clientii pot face acum asta

Lidl Romania a venit cu un anunt important pentru toti clientii din Romania. Mai sunt cateva zile in care se intampla asta in magazine. Pentru sezonul de toamna, cand e preconizata.

Cea mai neagra zi din Romania. Record de cazuri de covid-19 pe 27 august

Nou varf al crizei de coronavirus! Starea natiei se inrautateste pe zi ce trece. Restrictiile raman aceleasi, dar se pare ca din ce in ce mai multi romani se impotrivesc lor si nu tin cont de minimele lucruri care pot scoate Romania din perioada neagra in care se afla. Record de infectari in Romania! Nou .

Prima femeie in topul miliardarilor din Romania. Din ce face foarte multi bani anual

Intr-o socitate in care se vorbeste tot mai mult despre barbati milionari, a venit randul femeilor sa se inscrie in acest trend. Este si cazul Ancai Vlad, proprietara distribuitorului de medicamente Fildas si a retelei de farmacii Catena, care a creat firma cu numarul 800 in primii ani de capitalism din Romania. Prima femeie in .

Vestea buna pentru toti soferii din Romania: asigurarile RCA intra in secolul 21, de acum

Asigurarea RCA sau asigurarea obligatorie auto din Romania va avea parte de o modificare semnificativa. Aceasta a fost anuntata de ASF si vizeaza toti soferii din Romania. in cadrul.

Profit urias pentru firmele de asigurari din Romania. Cati bani au facut in primele 6 luni din 2020

Profitul celui mai mare actionar din asigurari a explodat in primele 6 luni din anul 2020. Castiguri de patru ori mai mari pentru austrieci, in Romania. Profit urias pentru firmele de asigurari din Romania in criza COVID-19. Au castigat de patru ori mai mult in primele sase luni din 2020 Companiile de asigurari detinute in .

Piata auto din Romania. Ce se va intampla, de fapt, dupa perioada dificila din 2020

Comparativ cu restul pietelor din Europa Centrala, prognozele pentru tara noastra sunt cele mai optimiste, arata un raport privitor la piata auto din Europa. Ce se va intampla cu piata auto din Romania Potrivit unui raport Autofacts realizat de PwC, Romania ar putea inregistra cea mai mare scadere la vanzarea de autoturisme si vehicule comerciale .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )