Libnet.ro
UNICEF

16:46

Jador, mesaj primit din partea lui Leo de la Strehaia. Ce a transmis dupa scandalul cu Duduienii

Playtech Playtech,
Jador, mesaj primit din partea lui Leo de la Strehaia. Ce a transmis dupa scandalul cu Duduienii

Leo de la Strehaia intervine in scandalul dintre varul defunctului Emi Pian si Jador, si ii ofera asigurari cantaretului de manele ca George nu are nimic cu el si ca totul a fost doar o gluma, insa situatia a luat amploare prea mare. La randul lui, tanarul i-a transmis fostului concurent de la Puterea Dragostei . continuă pe Playtech

Reactie de milioane! Ce mesaj a primit Smiley din partea politistilor, dupa ce a fost amendat

Smiley a primit un mesaj din partea politistilor dupa ce cantaretul a fost amendat. Smiley a fost amendat, ieri, de politisti pentru depasirea vitezei in timp de se deplasa pe autostrada. Politia rutiera, reactie de milioane. Ce mesaj i-a transmis lui Smiley, dupa ce l-au amendat Smiley a fost amendat ieri dupa ce a circulat .

Succesul Huawei nu depinde de finantarea speciala din partea guvernului chinez

Acuzatiile recente ale guvernului SUA, potrivit carora Huawei a primit finantari speciale din partea guvernului chinez, lucru care ar fi adus Huawei un avantaj neloial fata de concurentii de pe piata, au fost amplificate in continuare de numeroase relatari media. in opinia noastra, guvernul Statelor Unite a folosit toate mijloacele pentru a promova aceste declaratii, iar scopul din spatele lor este de a proteja hegemonia tehnologica a SUA.

Ce elevi vor primi tabletele din partea Guvernului. Care sunt criteriile

Ordinul prin care se aproba necesarul de 250,000 de dispozitive electronice conectate la internet a fost semnat de Ministrul Educatiei, Monica Anisie. Dispozitivele vor fi distribuite elevilor din Romania prin programul Scoala de Acasa. Care sunt criteriile prin care elevii vor primi tablete din partea Guvernului Ordinul a fost deja distribuit catre inspectoratele scolare judetene .

George Burcea, lovitura din partea Antenei 1. Cum a ratat cel mai important rol din cariera

In spatele usilor inchise se zvoneste camama telenovelelor romanesti, Ruxandra Ion pregateste o noua productie grandioasa, aflandu-se acum la finalul serialului Sacrificiul Alegerea. George Burcea ramane pe afara Noua productie, despre care nu sestiu inca foarte multe lucruri, surse din interior, spun ca a adunat, la fel ca si in cazul serialului Sacrificiul, un .

Bella ciao! Adultii tineri italieni au pierdut dreptul la sprijin financiar automat din partea parintilor

Adultii tineri italieni nu au dreptul automat la sprijin financiar din partea parintilor chiar daca nu sunt independenti financiar, a decis Curtea Suprema a Italiei, relateaza CNN.

Ianis Hagi, verdict din partea legendei lui Glasgow Rangers. Ce se intampla cu romanul

Ianis Hagi a avut un start de sezon cumplit in Scotia, cu patru meciuri fara gol sau pasa de gol. Iar presiunea creste pe fotbalistul pentru care Glasgow Rangers a platit 3,5 milioane de dolari in aceasta vara. Dupa 0-0 in deplasare cu Livingston, romanul parea sa isi fi pierdut si ultimul sprijin. Cel venit .

IOHANNIS: Fraudarea alegerilor din Belarus nu poate fi lasata fara un raspuns din partea UE

Fraudarea alegerilor din Belarus, reprimarea violenta a protestatarilor, precum si tratamentele inumane la care au fost supusi cetatenii retinuti nu pot fi lasate fara un raspuns din partea UE, a subliniat, azi, presedintele Klaus Iohannis, conform Agerpres.

BNR, alaturi de alte 4 institutii demareaza Strategia Nationala de Educatie Financiara, dupa alerta venita din partea unui studiu OECD. Vezi care sunt consecintele politice ale unei educatii financiare precare

Pentru realizarea acestei strategii BNR, ASF, Ministerul Educatiei, Finantele si Asociatia Romana a Bancilor au semnat un protocol prin care au instituit Comitetul pentru educatie financiara, organism care a beneficiat de asistenta de specialitate acordata prin programul Dutch Constituency de catre Ministerul de Finante al Olandei. Strategia va avea la baza, printre altele, un studiul realizat in acest an de catre OECD care analizeaza nivelul de educatie financiara al adultilor din cele 7 state cuprinse in proiect: Bulgaria, Croatia, Georgia, Macedonia de Nord, Moldova, Muntenegru si Romania. Vezi care sunt capitolele la care Romania se plaseaza modest in domeniul educatiei financiare, comparativ cu alte state si care sunt consecintele politice ale unei educatii financiare precare.

CFR Cluj a plecat in Malta cu derogare din partea MAI

Campioana Romaniei a fost la un pas sa nu mai decoleze spre Malta, locul primului meci din noul sezon al cupelor europene, din cauza unei restrictii impuse de autoritatile romane pe fondul pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )