Libnet.ro
UNICEF

11:45

Lovitura dura pentru Bianca Pop! Bruneta a fost tinta unei razbunari cumplite. Iar nu se poate opri din plans

Playtech Playtech,
Lovitura dura pentru Bianca Pop! Bruneta a fost tinta unei razbunari cumplite. Iar nu se poate opri din plans

Fosta ispita de la Insula Iubirii care sustine ca nu iese fara 1. 000 de euro la ea, din casa, plange iar. Lovitura dura pentru Bianca Pop, fix din partea fanilor pe care i-ar fi suparat. Bruneta care s-a dat in spectacol dupa moartea si chiar si la inmormantarea lui Emi Pian a ramas fara conturi. continuă pe Playtech

Ungaria da Romaniei inca o lovitura dura! Ce manevra ne pregatesc liderii de la Budapesta

Ungria este pregatita a incalca din nou promisiunile initiale de parteneriat cu Romania in cadrul proectului BRUA. Astfel, Ministrul Afacerilor Externe si Comertului din Ungaria a precizat pentru agentia de presa Trend ca Turkmenistanu este un partener promitator pentru exportul de gaze. Ungaria da Romaniei inca o lovitura dura! Ungaria este interesata in special de .

Irinel Columbeanu, lovitura dura dupa ce a saracit. Ce a putut sa ii faca iubita tinerica!

Dupa ce sau iubit vreme de trei ani, cei doi si-ar fi spus adio, au marturisit apropiati al lui Irinel Columbeanu. De altfel, Oana Cojocaru este cea care ar fi dorit sa ia o pauza. Irinel Columbeanu, lovitura dura dupa ce a saracit Irinel Columbeanu, in varsta de 63 de ani a cunoscut maretia, iar .

VIOLETA ALEXANDRU: Pentru somajul tehnic au fost facute plati de peste 4,8 milioane de lei

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a declarat vineri ca pentru somajul tehnic au fost facute plati de peste 4,8 milioane de lei pentru 1,3 milioane de beneficiari, iar cele mai multe au fost facute in Bucuresti, Cluj si Timis, conform news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )