Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura de teatru in cazul mortii lui Emi Pian! Ce s-a intamplat cu imaginile din noaptea crimei

Playtech Playtech,
Lovitura de teatru in cazul mortii lui Emi Pian! Ce s-a intamplat cu imaginile din noaptea crimei

Cazul mortii lui Emi Pian este departe de a fi incheiat de anchetatori. Acestora nu le vine sa creada ce s-a intamplat cu imaginile surprinse de camerele de supraveghere in noaptea crimei. Noutati incredibile in cazul mortii lui Emi Pian Anchetatorii care se ocupa de cazul mortii interlopului Emi Pian au anuntat ca inregistrarile de . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in cazul Emi Pian. Au disparut inregistrarile care trebuiau sa faca lumina!

Ancheta in cazul Emi Pian este in impas dupa ce procurorii au descoperit ca inregistrarile video care ar fi putut sa faca lumina in acest caz nu sunt de gasit. Proprietatul imobilului in care a avut loc partida de barbut care s-a incheiat cu uciderea liderului clanului Duduienilor afirma ca in acea seara camerele nu erau pornite.

Fratii lui Emi Pian, scosi din arest. Ce s-a intamplat in urma cu putin timp

Decizie de ultima ora in cazul care a cutremurat lumea interlopa. Fratii lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, au fost scosi de urgenta din arest. Cei doi s-au prezentat in fata anchetatorilor pentru a li se aduce la cunostinta faptul ca sunt acuzati de tentativa de omor. Asupra cui, aflati in randurile .

Seful clanului Corduneanu, mesaj violent dupa moartea lui Emi Pian. Ce i-a transmis lui Gratian Pian

Seful clanului Corduneanu a transmis un mesaj violent din puscarie, dupa moartea lui Emi Pian. Costel Corduneanu a scris mesajul pe pagina de socializare a lui Gratian, fratele lui Emi Pian. Acesta spune ca Emi Pian trebuie razbunat. Costel Corduneanu, mesaj violent dupa moartea lui Emi Pian. Ce ii transmite lui Gratian Pian Costel Corduneanu, .

Tatal lui Emi Pian, tratament special la inchisoare. Ce se intampla in prezent la penitenciar

Liderul clanului Pian, Nicolae Duduianu este protejat in inchisoare dupa moartea fiului sau. Rudele acestuia se tem pentru viata lui. Tratament special in inchisoare pentru tatal lui Emi Pian Nicolae Duduianu nu stie nici in ziua de astazi ca fiul sau cel mai mare a murit. Duduianu senior, capul familiei stie ca fiul sau este .

Fratii lui Emi Pian raman dupa gratii! Cutremur in Politie dupa moartea interlopului

Cei doi frati ai interlopului Emi Pian si prietenul lor raman in spatele gratiilor. Sunt cei care l-au batut si taiat pe rivalul din clanul Rinu, barbatul care l-a ucis pe liderul clanului Duduianu. intre timp apar si detalii incendiare despre intalnirea dintre seful Politiei, Liviu Vasilescu si membrii clanului Duduianu, inainte de inmormantarea lui Emi Pian. O intalnire care a declansat un cutremur in Politie si ar putea aduce schimbari fara precedent.

Cati bani a dat Ministerul de Interne la inmormantarea lui Emi Pian. S-a aflat acum ce cheltuieli uriase au fost

Ministerul de Interne a cheltuit cateva zeci de mii de euro cu inmormantarea lui Emi Pian. Nu a platit lautarii, in schimb, pentru linistea familiei Duduianu, a oferit un adevarat spectacol cu sute de oameni imbracati in uniforme prezenti la fata locului si monitorizari din elicopter. Cati bani a chltuit Ministerul de Interne la inmormantarea .

Marcel Vela, decizie socanta. Ce se intampla in Politie, dupa acuzele de la moartea lui Emi Pian

Marti, purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog, a anuntat ca corpul de control al ministerului Afacerilor Interne efectueaza verificari la Politia Capitalei. Ce a anuntat purtatorul de cuvant al MAI Aceasta a sustinut si o declaratie de presa in care a afirmat ca ministerul nu tolereaza situatiile in care pot plana suspiciuni fata de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )