Libnet.ro
UNICEF

06:45

Tatal lui Emi Pian, tratament special la inchisoare. Ce se intampla in prezent la penitenciar

Playtech Playtech,
Tatal lui Emi Pian, tratament special la inchisoare. Ce se intampla in prezent la penitenciar

Liderul clanului Pian, Nicolae Duduianu este protejat in inchisoare dupa moartea fiului sau. Rudele acestuia se tem pentru viata lui. Tratament special in inchisoare pentru tatal lui Emi Pian Nicolae Duduianu nu stie nici in ziua de astazi ca fiul sau cel mai mare a murit. Duduianu senior, capul familiei stie ca fiul sau este . continuă pe Playtech

Marcel Vela, decizie socanta. Ce se intampla in Politie, dupa acuzele de la moartea lui Emi Pian

Marti, purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog, a anuntat ca corpul de control al ministerului Afacerilor Interne efectueaza verificari la Politia Capitalei. Ce a anuntat purtatorul de cuvant al MAI Aceasta a sustinut si o declaratie de presa in care a afirmat ca ministerul nu tolereaza situatiile in care pot plana suspiciuni fata de .

Seful clanului Corduneanu, mesaj violent dupa moartea lui Emi Pian. Ce i-a transmis lui Gratian Pian

Seful clanului Corduneanu a transmis un mesaj violent din puscarie, dupa moartea lui Emi Pian. Costel Corduneanu a scris mesajul pe pagina de socializare a lui Gratian, fratele lui Emi Pian. Acesta spune ca Emi Pian trebuie razbunat. Costel Corduneanu, mesaj violent dupa moartea lui Emi Pian. Ce ii transmite lui Gratian Pian Costel Corduneanu, .

Ce s-a intamplat, de fapt, cu parastasul lui Emi Pian. Familia trebuia sa ii faca masa la 7 zile, dar au descoperit altceva acum

Familia lui Emi Pian trebuia sa ii faca parastasul de 7 zile acestuia, dupa cum arata traditia. De ce acest lucru nu s-a mai intamplat? Familia nu a mai facut parastasul de 7 zile pentru Emi Pian Dupa inmormantarea imensa de care a avut parte Emi Pian, toti se asteptau sa-i mai strige odata numele .

Arma bizara gasita la locul crimei lui Emi Pian. Nici Politia nu stia ce sa faca cu ea

Cazul uciderii lui Emi Pian se adanceste. Pana si oamenii legii sunt surprinsi de indiciile gasite. Despre ce este vorba? Ucidere Emi Pian: detalii din ancheta Emi Pian a fost inmormantat cu fast, pe ultimul drum ducandu-l sute de oameni care l-au apreciat sau cu care a facut in trecut diverse afaceri. Abia acum s-au .

EXCLUSIV. Imagini VIDEO din seara crimei lui Emi Pian! Ce au facut fratii lui Duduianu cand au vazut ca Emi a fost injunghiat

In urma cu cateva ore, au aparut imagini care infatiseaza o mare parte din bataia in urma careia liderul clanului Duduianu a murit. Pe filmare se poate observa cum Gratian si Ciprian il prind si il bat pe asasinul fratelui lor. Imagini VIDEO din seara crimei lui Emi Pian Detalii uluitoare ies la iveala din .

S-a aflat acum despre Bianca Pop si Emi Pian. Spunea ca sunt prieteni, dar ce a fost prinsa facand in timp ce era inmormantat

Se pare ca moartea interlopului Emi Pian nu i-a afectat doar pe cei din familia acestuia sau din clanul din care facea parte, ci si pe bruneta sexy, fosta ispita de la Insula Iubirii, Bianca Pop. Conform informatiilor aceasta era foarte apropiata de Emi Pian si unul din fratii acestuia, Gratian Pian. S-a aflat acum .

Cati bani a dat Ministerul de Interne la inmormantarea lui Emi Pian. S-a aflat acum ce cheltuieli uriase au fost

Ministerul de Interne a cheltuit cateva zeci de mii de euro cu inmormantarea lui Emi Pian. Nu a platit lautarii, in schimb, pentru linistea familiei Duduianu, a oferit un adevarat spectacol cu sute de oameni imbracati in uniforme prezenti la fata locului si monitorizari din elicopter. Cati bani a chltuit Ministerul de Interne la inmormantarea .

Fratii lui Emi Pian, scosi din arest. Ce s-a intamplat in urma cu putin timp

Decizie de ultima ora in cazul care a cutremurat lumea interlopa. Fratii lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, au fost scosi de urgenta din arest. Cei doi s-au prezentat in fata anchetatorilor pentru a li se aduce la cunostinta faptul ca sunt acuzati de tentativa de omor. Asupra cui, aflati in randurile .

De ce si-a schimbat Emi Pian numele. Dezvaluirile facute azi de un politist: Sarac si fara femei

Cazul controversatului minterlop decedat in dimineata zilei de marti 4 august, scoate la iveala o adevarata increngatura si legaturi la nivel inalt intre clanul Duduienilor si oficiali importanti din cadrul Politiei si a serviciilor implicate in ancheta acestui caz. De ce si-a schimbat Emi Pian numele Lumea clanurilor interlope din Romania au devenit, in timp, .

Filmul uciderii lui Emi Pian, pas cu pas. Ce spune referatul de arestare a fratilor Pian

Avem filmul uciderii lui Emi Pian. Toate detaliile se afla in referatul de arestare preventiva prin care au fost incarcerati fratii acestuia. Procurorii au reusit sa reconstituie pas cu pas evenimentele, dupa ce s-au folosit de imagini de pe camerele de supraveghere montate pe stalpii din zona in care s-a produs omorul, dar si tentativa de omor a criminalului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )