Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce a ajuns Emily Burghelea la spital din cauza iubitului. A avut nevoie de perfuzii

Playtech Playtech,
De ce a ajuns Emily Burghelea la spital din cauza iubitului. A avut nevoie de perfuzii

Emily Burghelea a fost prezenta vineri in emisiunea Vorbeste lumea, de la Pro TV, alaturi de iubitul misterios. insarcinata in 7 luni, fosta concurenta de la Bravo, ai stil!, a povestit despre sarcina, pregatirile pentru venirea pe lume ale micutei lor, dar si un moment neplacut din trecut, cand a ajuns la spital din cauza . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Carmen de la Salciua, criza de nervi din cauza lui Culita Sterp. Ce i-a facut la nunta: Iata ca am avut dreptate

Vestea ca iubita lui Culita Sterp, Daniela, este insarcinata a agitat si mai mult apele in jurul Faimosului de la Survivor Kanal D) care, in spatele unei atitudini joviale si de baiat bun, nu a ezitat in trecut sa isi insele sotia, pe Carmen de la Salciua, cu actuala partenera de viata, dar si cu .

Buzau: Transportul public in comun, in pericol din cauza crizei financiare

Pe cat de mult prinsese viteza in ultimii ani, pe atat de mult este acum incetinit. Este vorba despre transportul public in comun din municipiul Buzau, dar si in 11 comune din jurul orasului care este pus in pericol din cauza crizei financiare provocate de pandemia de coronavirus. Mai exact, dupa ce in ultimii ani societatea de transport public in comun din subordinea primariei municipiul Buzau, respectiv TransBus, s-a extins si in localitatile din jurul municipiului acum nu mai poate face situatiei din cauza ca nu se mai poate sustine financiar.

Cati bani a pierdut Teo Trandafir din cauza Biancai Dragusanu. A povestit tot la Kanal D

Situatie neasteptata pentru fanii ambelor vedete! Teo si-a surprins telespectatorii in editia de azi, cand a marturisit faptul ca a pierdut bani din cauza Biancai Dragusanu. Cum s-a petrecut totul si care a fost miza? Teo Trandafir a pierdut bani din cauza Biancai Dragusanu Bianca Dragusanu a fost prezenta azi pe platourile de filmare ale .

Pretul petrolului a scazut astazi cu 1% din cauza cresterii cazurilor de COVID-19 din China

Preturile petrolului au scazut astazi, indepartandu-se, in continuare, de pretul maxim din ultimele 11 luni, care a fost atins saptamana trecuta, din cauza ingrijorarilor ca noile restrictii impus de pandemi din China vor reduce cererea de combustibil.

The Times: Guvernul japonez ia in calcul ca Jocurile Olimpice de la Tokyo sa fie anulate din cauza pandemiei de coronavirus

Guvernul japonez a fi decis ca Jocurile Olimpice de la Tokyo sa fie anulate din cauza pandemiei de coronavirus, sustine The Times, citand surse oficiale din executivul nipon. Jocurile Olimpice de la.

Gabriela Firea, atac dur la Florin Citu din cauza bugetului. I-a dat de gol tot planul pe 2021

Pe baza bugetului, Gabriela Firea nu s-a sfiit sa aduca un atac dur la adresa Premierului Florin Citu, printr-o postare pe Facebook. Fostul edil al Capitalei considera ca PSD detine o alternativa mult mai buna decat politica economica actuala. Firea vine cu un atac dur la adresa lui Florin Citu pe baza politicii economice intr-o .

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei: Riscul de abandon scolar creste din cauza procesului deficitar de predare online din Romania

Abandonul scolar creste in Romania din cauza neajunsurilor pe care le intampina elevii care invataonline, a declarat ministrul Educatiei,joi. Sorin Cimpeanu a subliniat faptul ca trebuie.

CORONAVIRUS |SUA: Bilantul mortilor din cauza Covid-19 depaseste bilantul americanilor ucisi in al Doilea Razboi Mondial

Bilantul persoanelor care au murit din cauza coronavirusului in Statele Unite ale Americii SUA) l-a depasit pe cel al militarilor americani ucisi in al Doilea Razboi Mondial, potrivit Universitatii Johns.

Italia vrea sa dea in judecata Pfizer din cauza vaccinului anti-covid-19. Ce s-a intamplat, de fapt

Ce se intampla cu vaccinul anti-covid de la Pfizer si de ce vor autoritatile italiene sa dea in judecata compania americana Pfizer. Autoritatile italiene intentioneaza sa intreprinda in perioada imediat urmatoare, actiuni in instanta impotriva companiei americane Pfizer, cea responsabila de livrarea dozelor de vaccinuri anti-Covid-19. Vaccinul anti-covid in Italia Decizia autoritatilor italiene vine ca .

Saveta Bodgan sufera din cauza frigului din apartament. Artista recurge la solutii de pe vremuri

Frigul din apartamentele bucurestene a afectat-o si pe celebra cantareata Saveta Bogdan. Din cauza problemelor retelei de termoficare a orasului, artista in varsta de 75 de ani este nevoita sa caute.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )