Libnet.ro
UNICEF

17:01

Amna, adevarul despre plecarea de la Survivor Romania 2021. Ce a patit cand camerele nu o filmau

Playtech Playtech,
Amna, adevarul despre plecarea de la Survivor Romania 2021. Ce a patit cand camerele nu o filmau

Amna a parasit emisunea concurs Survivor 2021, in urma votului publicului. Aceasta a acuzat dureri stomac, iar medicii au supus-o la o serie de investigatii. De ce a plecat Amna de la Survivor Romania Amna a intrat in direct in emisiunea Teo Show, de la Kanal D, unde a explicat clar de ce parasit emisiunea, . continuă pe Playtech

Amna are probleme grave de sanatate. Ce interdictie are de la medicii Survivor Romania 2021

Este soc in showbiz dupa ce s-a aflat ca Amna are probleme grave de sanatate. Ce interdictie are de la medicii Survivor Romania 2021, cititi in articolul de mai jos. Amna de la Survivor are probleme grave de sanatate. Medicii show-ului TV i-au dat vestea trista Amna are probleme grave de sanatate si este prima .

Amna este prima concurenta eliminata de la Survivor Romania 2021. Doi concurenti au parasit competitia in aceeasi seara

Votul publicului a decis ca Amna sa fie prima concurenta eliminata din noul sezon de la Survivor Romania, show transmis de Kanal D.

Survivor Romania 2021. Jador a pus ochii pe o concurenta. Cine l-a dat de gol: Ea e genul lui

Jador a pus ochii pe una dintre concurentele de la Survivor Romania 2021. Despre cine este vorba si ce l-a dat de gol pe artist. Se pare ca intre Jador si una dintre concurentele de la Survivor Romania 2021 este posibil sa se infiripe infiripe o idila. Sau cel putin aceasta este o intrebare care .

Meseria tinuta secret de Daniel Pavel de la Survivor Romania 2021. Prezentatorul poate fi periculos

Daniel Pavel este acum prezentatorul emisiunii Survivor Romania 2021. El are insa o alta meserie, pe care putini o cunosc si anume, ofiter de marina comerciala. Meseria tinuta secret de Daniel Pavel de la Survivor Romania 2021 Daniel Pavel a vorbit despre profesia sa intr-un interviu pentru Click! Primul sau job a fost insa de .

Survivor Romania 2021. Surpriza colosala pentru Culita Sterp. Nici el nu se astepta la asta

Survivor Romania 2021 a inceput de o saptamana, dar publicul si-a format deja pareri despre Faimosi si Razboinici, si-a descoperit preferatii si i-a categorisit. Cei mai iubiti concurenti ai show-ului de la Kanal D sunt Culita Sterp si Jador. Roxana Nemes este considerata de public drept cea mai frumoasa femeie din Dominicana, in timp ce .

Va avea o fetita! Concurentul de la Survivor Romania 2021 e in culmea fericirii

Dupa o lunga perioada in care ba a fost casatorit, ba a hoinarit, Culita Sterp le-a dat fanilor o veste buna, ca va participa la Suvivor Romania 2021. Acesta a fost doar inceputul unui sir de stiri pozitive despre viata sa. Chiar in prima zi, in momentul prezentarii, cantaretul a declarat ca, oricum ar fi .

Survivor Romania 2021. Ce bani iau vedetele de la Faimosii. Sumele sunt colosale, un singur artist a rupt norma

Survivor Romania 2021 a debutat in forta in al doilea an pandemic. Televiziunea turceasca Kanal D, din Romexpo, a dat lovitura din nou. Acum s-a aflat si ce bani iau vedetele de la Faimosii. Sumele sunt colosale, deloc de neglijat. Survivor Romania 2021 Ce bani iau vedetele de la Faimosii Pana in prezent s-au .

Cine sunt cei mai buni concurenti de la Survivor Romania 2021. Surpriza mare in top, faimosul care e pe ultimul loc

Am intrat in cea de-a doua saptamana de concurs Survivor Romania 2021, sezonul 2, iar pana acum s-au asternut deja tensiunile, foamea, dorul si doi concurenti au fost expulzati din joc, unul din cauze medicale, celalalt prin eliminare. in acest timp, in Romania, statisticile indica surprize mari in ceea ce priveste eficacitatea participantilor show-ului pe .

Ce mananca Faimosii si Razboinicii la Survivor Romania 2021. Niciodata nu le-a fost atat de rau

Show-ul Survivor Romania 2021 este unul dintre cele mai de succes formate de televiziune. Emisiunea face furori si ii tine cu sufletul la gura pe fanii acesteia. Cu atat mai mult, cu cat in competitie sunt inscrise vedete de renume din showbizul romanesc, care se intrec in cea mai bataioasa competitie care se desfasoara in .

Survivor Romania 2021. Ce a facut Culita Sterp inainte sa fie celebru. Putini oameni stiau asta

Culita Sterp este unul dintre cei 12 Faimosi care au acceptat provocarea Survivor Romania 2021. Desi pe val de o lunga perioada de timp, relatia cu Carmen de la Salciua aducandu-l in gura presei mondene, interpretul de muzica de petrecere s-a facut remarcat initial prin calitatile sale vocale. Ceea ce nu stiu admiratorii lui este .

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )