Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cand incepe Asia Express 2020. Anuntul oficial facut de Antena 1

Playtech Playtech,
Cand incepe Asia Express 2020. Anuntul oficial facut de Antena 1

Antena 1 a facut anuntul oficial! Emisiunea Asia Express va fi difuzata pe micile ecrane in Romania incepand cu luna februarie. Anuntul a fost facut pe contul oficial de Instagram, iar fanii sunt nerabdatori sa isi vada favoritii porniti in aventura din sezonul 3. UPDATE: Data exacta a inceperii emisiunii Asia Express de la Antena . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru ELEVI: Vor mai avea o VACANTA! Cand incepe anul scolar 2020-2021

Ministerul Educatiei propune intr-un proiect de ordin ca anul scolar urmator sa inceapa pe 14 septembrie 2020. Actualul an scolar a inceput pe 9 septembrie. Revine vacanta intersemestriala intre 30 ianuarie.

Cand se lanseaza Samsung S11: anuntul oficial a fost facut

Samsung S11 va fi un telefon foarte important pentru 2020. Acum avem si-o data oficiala de lansare, direct de la companie. Samsung S11 s-a bucurat de-o multime de zvonuri de-a lungul ultimelor.

ALERTA SANITARA: Un nou tip de PNEUMONIE face ravagii! Sunt ZECI de victime... Anuntul OFICIAL facut in urma cu putin timp

Circa 60 de persoane au fost diagnosticate cu o forma misterioasa de pneumonie virala in China, fiind decretata stare de alerta. Autoritatile din domeniul sanatatii din orasul Wuhan au anuntat ca nu este.

CAND iNCEPE SCOALA. Structura anului scolar 2020 - 2021. Anuntul-surpriza facut de Ministerul Educatiei

Structura anului scolar 2020- 2021. Anul scolar viitor va avea 34 de saptamani. in semestrul doi apar doua vacante in loc de una.

CAND iNCEPE SCOALA. Structura anului scolar 2020 - 2021. Anuntul-surpriza facut de Ministerul Educatiei

Structura anului scolar 2020- 2021. Anul scolar viitor va avea 34 de saptamani. in semestrul doi apar doua vacante in loc de una.

BOMBA la ANTENA 1! NU o sa-ti vina sa crezi cati BANI castiga, de fapt, VEDETELE care participa la ASIA EXPRESS! Cine a fost PLATIT cel mai BINE

Bomba! S-a aflat cati bani primesc, de fapt, vedetele care participa la showul Asia Express, de la Antena 1.

Ce se intampla cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Conducerea postului a facut anuntul oficial

Postul de televiziune Kanal D are vedete care mai de care mai indragite. insa cea mai apreciata si populara celebritate are o emisiune de mari audiente. Este vorba de Teo Trandafir si a ei emisiune Teo Show. Ce se intampla cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D Cam ca la mai toate posturile .

X Factor revine la Antena 1. Cand incepe emisiunea si ce se va schimba

X Factor, concursul de voci de la Antena 1, revine din 2020. Cand incepe emisiunea si ce se va schimba? Statia anunta mari surprize pentru fani. X Factor revine la Antena 1 X Factor este o competitie romaneasca televizata care isi propune sa gaseasca noi talente muzicale vocale. Cu primul sezon al show-ului inceput in .

Anuntul apocaliptic facut de specialisti. Ce fenomene extreme vor lovi crunt Romania in urmatorii ani

Se stie ca Romania are un climat temperat, cu 4 anotimpuri alternative: primavara, vara, toamna si iarna. Pana in prezent, nu exista un istoric al ciclonilor tropicali. Exista totusi si alte fenomene, cum ar fi: viscolele de zapada, undele de caldura si seceta. Dar modificarile continue ale climatului, la nivel mondial, ar putea aduce si .

GATA, E OFICIAL! ANTENA 1 a anuntat DATA CAND VA DIFUZA show-ul ASIA EXPRESS, sezonul 3!

Cel mai asteptat show de la Antena 1 va reveni pe micile ecrane, in curand. Iata detaliile oferite de catre reprezentantii Antenei 1 cu privire la data la care va incepe emisiunea mult asteptata,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )